NehirN Merhaba ben 12+2 deyim hafif bir kasık ağrım var. Bu haftalarda olanlar benim gibi kasık ağrısı yaşıyor mu acaba?
Pelinkcr NehirN evet sağ kasığım zaman zaman ağrıyor doktoruma sordum normal olduğunu söyledi rahimin büyümesinden kaynaklanıyormuş. 12+5 im bende endişenmeyin😊
Zuzum_20 NehirN kanama yasamadıgın sürece normal canım endişe etme haftalar geçtikçe agrıların artıyor sekıl değiştiriyor ama endişe etme bebegin kendine yer acıyormus gibi düşün rahmin büyüyor 😍
ekara NehirN evet zaman zaman kasılmalarınız olacak. Soda içerseniz magnezyum içeriğinden dolayı rahatlatır biraz
NehirN Çok teşekkürler 🙏🏼🤗 Duyduklarım beni rahatlattı. Hepimiz bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alalım inşallah 🧿
Turna20 NehirN diyorlar ki kız bebeklerde kasık erkek bebeklerde bel ağrısı oluyormuş.. hurafe de olabilir bilemiyorum
NehirN Turna20 Ananem bugün söyledi aynısını :) Ben de kız gibi hissediyorum 3 hafta sonra öğrenicem bakalım doğru mu :)
Sibellllo Benim 10 haftalık oldu bekin ve kasıklarım oyuluyor normal bi ağrıma değil basından beri hep ağrılı yasıyorum dr norma diyor ama tedirginim hep