Minikmucizem_ Essem halk arasinda soylenen bisey o dogruluk payi yok maydonoz bisey yapmaz suyunu kaynatip icmedikce veya bi desteyi bikerede yemekdikce cogu doktorun aciklamasi var merak etmeyin
ekara Essem Selinsu ikiniz içinde cevap veriyim ben gayet maydonoz tüketiyorum salatada yemekte vs. Aşırı yemediğiniz sürece hiçbir zararı yok korkmayın.
Merve1997 Essem biley olmaz canım ben hamileliğin ilk zamanlarımda adet olayım diye maydonoz suyu içtim hamdolsun bişey olmadı içini ferah tut
Filiznalbant Essem ben bu maydanoz olayını doktoruma sormuştum. Dedi ki oturupta 1 kilo maydanoz yiyenler için geçerli. Yemekte salatada vs bi kaç tane maydanozdan bişey olmaz abartmadığın sürece demişti. Hamileliğinde de bi problem yoksa düşük riski vs bişey olmaz
Selinsu Bi kereden bisey olmaz. Maydanoz suyu içmek düşüğe sebep oluyor diye biliyorum ama kendisini yemekte iyi değildir heralde
Essem Selinsu hamileligimin basindan beri hic tüketmedim. Bir an unutup yedim 6 7 dal o da sapindan ayrilmis sekilde. Korkuyorum bebegime bisey olur diye 😣
Sibellllo Essem kaynatıp suyunu içmediğin takdirde tehlikeli değil somucta bir demet maydonoz yemedin bende yedim 10-15 dal civarı bişi olma o kadarından merak etme
Yelz_91 Essem bnim dr um bsey olmz ama hlk arasnda bir inanş var nane ve maydonza karşı tüktmesen iyi olur dedi... ama hiç tüktmediğim için gecen gün bnde 3,4 dal yedim
Nuniss Ben salatalarda yemeklerde tüketiyorum doktorumda yiyebilirsin demişti zaten sadece kaynatıp suyunu içme demişti canım tabi sürekli her gün çok çok yemediğin sürece bişe olmaz ☺️
Dilru Essem bir kaç daldan birşey olmaz. Ben hamileliğimin başından beri lahmacun içinde yedim. Şuan 38 haftalığım. Çok şükür birşey olmadı
ShrBkr Essem birşey olmaz içini ferah tut strese girme, ben hep yedim salataların içinde azcik doktoruma sordum sorun olmaz dedi, bir demeti yememissin sonucta
Yigitinannesi55 Essem şaka mı yoksa gerçekten ciddi ciddimi soruyosunuz böyle soruları 😂 sanki kezzap içtin bu kadar abartmaya gerek varmı ya .. aşırıya kaçmadığın sürece hiç bişeyden bişey olmaz