DmlT Kızlar kolay gelsin herkese 11+3 haftalık hamileyim. Tayt almam lazım pantolonları sıkmaya başladı. Kullandığınız memnun olduğunuz bir marka var mı, sitelerden baktım kararsız kaldım çoğu kişi ince iç gösteriyor demiş. Sizin yorumlarınızı almak istedim.
Ardabusra Pentide var kızlar hamile taytı güzel ama biraz pahalı indirimden denk getirirseniz alabilirsiniz. Birde lcwaikikide oluyor hamile taytları ben baktığımda inceleri vardı. Ama şimdi kış geldiği için kalınları gelmiş olabilir. Hamile kuyafetinde en fazla çeşit orda oluyor çünkü bir bakın derim
Gulay2727 Ben lcw waikikiden aldim 35 tl kenarı full pullu belden ayarlanabilio memnunum suan gecdn gun düz tayt vardi e bebekte 25 tl
Felipe DmlT Lc waikiki kesinlikle üstelik 20 tl oluyo cok uygun outlette 4 tane aldım Gri Siyah değişip değişip giyorum
iremss DmlT lcw hem memnunum hem ayarlanabilir, pantolon içinde aynı şekilde tavsiye edebilirim ama bi kaç çeşidi var sanırım ben mağazadan almştm gayet kalın iç gösterme vs yok yani
Belindaa gurcem link ekleyebilir misiniiiiz bazıları ince oluyo kış için uygun değil sizin aldığınızı alayım memnunsanız 🙏