Suu Gry rabbımın verdıgı rıskı nımetı sorgulamak can herşeyden öte ne demek kız erkek ben hamılelere öyle kutsal bakıyordum kı takı buraya üye olana kadar 7 aylık olucam bıgun olsunda Kımın ne yorum yaptığı umrumda olmadı yorum yapmak ıcın her postta kendını gösteren egoist mı desen yoksa hamılelerı asagılayan ruh hastaları mı forumda kendını göstermeye çalışan bılgısız herseye yorum yapanlar mı desen yanı demek ıstedıgım bu ınsanlarla ne kendı mı gerdım nede hamılelıgın bu ınsanlıgın gösterdiği kadar masum olduğunu düşündüm ınsanın kalbı pıs rabbım evlatlarını sağlıkla sıhhatle ınsallah bır avazda kucaklarımıza almayı nasıp etsın ama evlat ya nasıl ıstenılmez ayrıcalık görülür böylelere yüzünden masumların basına neler gelıyo ben buna tahammül edemıyorum
Gry Suu Bencede. ya bu formda çok güzel iyi niyetli insanlar olduğu kadar başkalarının mutsuzluğu ile keyiflenen sinir bozunca zevk alan sadist insanların olduğunu gördüm . Enerji sömürücü diyorum ben onlara kendisi negatif başkasınında öyle olmasını isteyen zavallılar.
Suu Gry aynen 😊ne dıyelım bizde Allah gonullerıne merhamet Sevgı versın oylelerıne 🙏bu arada ben erkek annesıyım ama 5 kardesız 4 kız bı erkek hepsıde hayrlı ıyı yetıstırmekle alakalı kız çocuğun erkek cocugun hayrlı olup olmayacağı
Adhnsema Ya ben kızım olaun diye dua ediyorum resmen rabbime nasıl insanlar var ikiside canından kanından sevilmezmi ya rabbim sağlık sıhat versin sağ salim kavuşalım bebişlerimize gerisi teferruat 🙏
Hilalil Obsesifk gercekten bu yaklaşım çok oluyor benim oğlum olacak ama bende çok rahatsız oluyorum sonuçta bende bi kadınım
Nurerdgn cannarz ilk gebeligim ve 11 sene sonra tup bebek ile hamile kaldım asla cinsiyet ayrımı yapmadım aynen bende ayrim yapılıyorsa kesinlikle karsiyim ve karşısındayım benim bi ogretmenim vardi 'kız evlad öz evlad' derdi ama her yigidin gonlunde de bi aslan yatar gönlünden gecirenler olabilir kız bebegim olsa diye istemek kadar erkek bebegim olsa diye istemek da gayet normaldir "kiz bebek bekleyenler siz cok kiymetlisiniz" demissiniz erkek bebek bekleyenler degersizmi "kiz bebek bekleyenler cok sanslisiniz dermişsiniz" erkek bebek bekleyenler şanssızmi bence kaş yapayım derken vurmuş gözünü çıkartmışsınız tabirleriniz çok yanlış ve kırıcı dedigim gibi cinsiyet ayrımı yapılmasına kesinlikle ama kesinlikle karşıyım ama sizin söylemlerinizi de doğru bulmadım
cannarz Nurerdgn keşke ilk yazdığım yazıyla kalmayıp alt tarafta yazdıklarımıda okusaydınız bedemek istediğimi anlardınız.benim derdim zihniyet hanımefendi zihniyet.burda ne kızı nede erkeği yermek yada övmek ben 35 haftalık hamile nasip olursa erkek annsi olacam bunu yapmam imkansız bikere.gebeliğim süresince ki uzun bi maratondan bahsediyoruz gördüğüm işittiğim hatta yaşadığım cahiliyetten bahsediyorum hele dün yaşadığım şey beni çok üzdü bi insan ve bayan olarak kadın 20 bin lira verip üstüne hamile kalmış tüp bebekle kız çocuğu diye nası bi kahroluyo nası aşalıyo hem kendini hem bebeğini olmaz olsunlar gebelik sürecinde yaşadığı sıkıntılar herşey ona çok gelio.ben psikolojisi bozuk der geçerim ama bide tersinden bakıp olaya erkek çocuğu oldaydı napardı ben söliim göklerde gezerdi çünkü benim bebeğim erkek derken imrenen gözleri gördüm ben.benim fikrime ister katılın ister katılmayın benim derdim dedğim gibi zihniyet.sonuçta kızıda erkeğide yetiştrecek olan bir kadın ne kadar üstün olduğumuz burdan belli ☺☺
Sonay cannarz bitanr oğlum var ikinci kız çok şükür Rabb'im iki güzelliğinde tattırdı bana iyiki varlar Rabb'im oyle insanlara akıl fikir versin cahil insanlar !
BurcuAydin cannarz Rabbim kız nasip etti kızım olacak Allah'ın izniyle 😍 kız olacağına en çok babam sevinmiştir heralde söylediğimde oh oh kız istiyordum çok şükür kız çocuk iyidir dedi sakin uzulme erkek degil diye dedi rabbim gonlume gore verdi dedim 😊 kayinvalidemde kız istedi 😊 erkek kardeşim saçına toka takip kız dayısı olmak diye nete attı 😁 kız erkek ayıramam evlat sonuçta sağlıklı olsun herşeyden önemli 😊 kız evlat istemezler ama gidip bi ananın kızını alırlar bayan doktor tercih ederler vs. vs. Bu cahillik son bulmaz..
Aysealty Doktorların belli bir döneme kadar cinsiyeti görüpte söylememesinin nedenide buymus kız diye bebegini aldıran lafta dindar erkek cocuk delileri hala varmıs malesef cagımızda bende hamile olana kadar bitti böyle seyler sanıyodum ama malesef bu cehalet devam ediyormus
Nurerdgn cannarz ben sizi anladim hanimefendi zaten farkettiyseniz katiliyorum dedim ve ayrımcılığa bende sonuna kadar karşıyım dedim kız olsun erkek olsun hiç farketmez sağlıklı olsunlar yeter ama sondaki tabirleriniz yanlış ve kırıcı bana göre... kız anneleri çok kiymetlisiniz diyerek sizde ayrimciliga baska bi boyut getirmis gibi oldunuz sadece kiz anneleri degil kız olsun erkek olsun ayirt etmeksizin evlatlarının ve annelik makamının Allah'ın verdigi bu nimetlerin kiymetini bilen her anne kıymetlidir deseydiniz hic sorun yoktu...(bu arada kötü niyetli olmadiginiza eminim orda bi anlatim hatasi olmus sanirim ayrimcilik hakkinda soylediklerinize sonuna kadar katiliyorum evlat evlattir ciger parçasının ayrımı olmaz)
SyhnHtp bunu benim kaynanamda yapıyor, kızmış napalım oda evlat diyor bide. Nasılsa ilk diyor aklınca kendini teselli ediyor, bende isterse 11. Kız olsun dedim. bu nasıl bir mantık ya!