denizadaalpp 31.haf ikiz ..kizlar 2 gundur cok asiri terliyorum uyuyamadim gece bile simdi gene uyurken ter icinde uyandim kalorifr peteklerini falan kapattm hep evin ama gene oldu
07052019 denizadaalpp ben de 31 haftalığım. 2 gündür sanki yaz günü gibi ter atıyorum. Soğuk suyun altına giresim var ateş basıyor. Annem adet dönemin olabilir dedi ama hiç yaşamadım daha önce 🤦🏼♀️
Masalumut Bende 31. Haftadayım gece petekler de yanmıyor ama bende çok terliyorum gece 2 kere falan üstümü değiştiriyorum yastık falan su gibi oluyo
Tgb2310 denizadaalpp kışın terlemek güzel bişi de üşümek zor oluyor zaten her yer soğuk bide sen kar kıyametmiş gb üşüyünce yorgann altndan çıkamıyorm işte
Fatosduzgun55 denizadaalpp al benden de o kadar yanı... 36+4üm atlet ve sortla ustumde hıc bısey olmadan yatıyorum o halde ter basıyor. Hayırlısıyla bır dogursaydık... adam üsüyor nerdeyse yorganla yatacak ben yanık behiye🙈🤣🤣
Arsesra Burcak_isa doğumdan sonra geçti mi terlemeleriniz ben 21. Haftadan beri terliyorum gece gündüz hem de biz uçak basıyo bi üşüyorum hiç geçmeyecek gibi 28. Haftaya girdim çok çok tedirginim