Snm1996 37 haftalik gebeyim son aylara dogru su sınırdami olur doktor pek açıklamacı konuşmadı endişe edilecek bişeyde yok dedi sen bol bol su iç dedi ama niye böyle bisey dedi anlamadim
Mihricanosman Snm1996 ayy canm bnm 37+6 oldm banda geçen hafta aynı denildi suyum azalmş plesentada kireçlenme olmuş 2 hafta sonra gel dedi suyun düzelmişse normal ama düzelmemşse sezeryan yaparz dedi
Snm1996 Mihricanosman ee senin haftan büyük iki hafta geç degilmi bana haftada 1 e düştü kontroller bana sadece suyun sınırda endişe edicek bisey yok dedi
Mihricanosman Snm1996 yaaa işte bende anlamadmki doktorum çok relax başka doktora gtmk istemiyorum son dkka çünkü o herşeyi blyo bnde kan uyusmazlgı var pıhtılaşma var ödemli varis v.s ne bilim ya
Snm1996 Mihricanosman hakkınızda hayırlısı neyse o olsun tatlim duadan başka çaremiz yok sağ sağlım kucağına almayı nasip etsin Rabbim insallah
Snm1996 Rbs111 doğumluk bisey yok dedi canim suyu bol iç dedi hareketlerini takip et dedi haftaya yada 10 güne gel dedi kontrole
BeybininAnasi Doktor sorun yok dediyse yoktur ama içiniz rahat edecekse havuç kürü var yeniden suyu artırmak için, bir araştırabilirsiniz