Uzunyollar 24 üm Ama en son 21+4 de gitmiştim 449 gr 25 cmdi bu cumartesi tekrar gidicem bakalım kaç olmuş ☺️ Bir de kızlar benim çatı ağrım var birkaç gündür sizde de böyle bir sıkıntı var mı acaba ?
Mervoop Uzunyollar yok canım doktora gittiğinde sor bide şey sorucam benim ufaklık boyu kısamı sence ?
Nursen60 Uzunyollar kaşık ağrılarım oluyor benm de doktora gittim gayet normal dedi .. yine de sen doktora gidince sor 20 haftalık ken bnm de 420 idi
Uzunyollar Mervoop soracağım aynen, bana boyu haftasıyla uyumlu gibi geldi canım neden böyle bir şey düşündün doktor bir şey mi dedi ?
Uzunyollar Mervoop kıyafetlerini aldık bayağı. Beşiğini, banyo küvetini falan da aldık eksiklerimiz var hala ama :)
Sibl8 Hareketlerini düzensiz mi hisssediyorsnuz ben bir hissediyorum.bir hissetmiyorum normal durummu
Mervoop Uzunyollar aynı bende öyleyim kıyafetler şuanlık yeter beşik var ana kucağı var arabası var 🤣💜
Uzunyollar Sibl8 evet ne zaman hareket edeceği belli olmuyor genelde akşamları üç dört kez bir de sabahları birkaç kez :)
Mervoop Uzunyollar bende genelde sabah be akşam yatrken hisediyorum genelde yatar ğozisyondaysam ozaman baya hisediyorum