duyguyilmaz 32+1 bir tane bile sivilcem cikmadi, saclarim eskisinden daha guzel😂 bence cinsiyetle alakasi yok.
Deletedmom133 busrabusraaa aynı ben gören herkes tüm sülale eşimin kide dahil bana azıcık babaya benziyor keşke biraz daha babaya benzeseydi 🤪
Ozgemlym busrabusraaa kollarım leke içinde valla yüzüm şiş dudaklarım botoks yaptırmış gibi :) çokkkk çirkinim
Beyzanurlina busrabusraaa bendede oldu kuzum dogumdan aonra duzenli cilt bakımına gidicem insallah kötü hissediyorum kendımı🤣
Cnnkgn Tubabyk sende hangi haftalarda bisey oldu peki. Benim ablamda da hic birsey olmadi çünkü genetik oldugunu düşünüyorum cnm
Ezgi05 busrabusraaa ben şey duydum doğumdan sonra saçından terini al yüzüne sür hamilelik lekelerine bile iyi geliyormuş 😂 benim ablamın yüzü yıllardır sivilceliydi doğumda öyle yapmış şimdi yüzü temiz tesadüf mü bilemem 😂
Ezgi05 busrabusraaa ben şey duydum doğumdan sonra saçından terini al yüzüne sür hamilelik lekelerine bile iyi geliyormuş 😂 benim ablamın yüzü yıllardır sivilceliydi doğumda öyle yapmış şimdi yüzü temiz tesadüf mü bilemem 😂
Melekgizem98 Kiz bebege hamileyim herkes senin bebegin erkek guzellesmissin kiz olsa cirkinlesirsin diyolar bence alakasi yok
Esarikay busrabusraaa valla canım benimde yüzümde sivilce bitmedi hamile kaldigimdan beri ama benimki erkek😀