Minnosannesi0 Kızlar 30 haftadan sonra doktorum her hafta gelmen gerek dedi ultrasona çok girmek zararlı olmaz mı ??
Kumsalinannesii Minnosannesi0 senin durumuna da bağlı bu durum ben 31 de gittim bir ay sonra gel dedi haftaya gidicem büyük ihtimal nts başlar sıklaşır 😉
Gizemabc Minnosannesi0 doktorunuz en iyisini bilir. Riskli bir durumunuz varsa demiş olabilir. Kontrol sıklığı gebeye göre değişiyor. Ben ayda bir gidiyorum.33.haftadayım
zcolak Minnosannesi0 en son 32'de gittim canım ondan önce ayda bir yada üç haftada bir gidiyordum. 32. haftada da 3 hafta sonra gel dedi. Sonrasında her hafta görüşeceğiz dedi. Yani 35'ten sonra her hafta gidecekmişim.
Minnosannesi0 Cokokuyan_dorukusunannesi48 doktor öyle dedi canım bilmiyorum ki sürekli kontrol de olalım dedi
Esezgin Bildiğim kadarıyla ultrasonun çocuğa zararı yok. Ben de 30. haftamdayım kaç kez gitsem diye düşünüyordum.
Kumsalinannesii Minnosannesi0 dr lada alakalı canim belli olmuyorki ilk hamileligimde iki haftada bir çağırmıştı 32 haftadan sonra bunda daha az çağırmaya başladı 😉
Esezgin Mrv_ycgl sanırım 34’ten sonra bakıyolar benim arkadaşım yeni doğum yaptı 35. haftasında kontrolü vardı o gün bi de nst’ye baktılar. 36’da da doğum yaptı.
gamzosgamzos 30 da gitmistim en son 32 de cagirdi 32 den sonra haftalik kontrollere baslicaz dedi ama benim tansiyonum var onla alakalimidir bilemem
gamzosgamzos Gizemabc ilactan once 14/8 falan cikiyordum gunde 3 kere ilaca basladik simdi 12/8 12/7 falan cikiyor ama cok yorulunca yukseliyor
Deletedmom6 Minnosannesi0 En son 27 de gitmiştim ben şuan 30 . Haftadayım bu aralar gidicem ama bir sorun yoksa çok sık gitmicem doğuma kdr