Ftmfth Arkadaşlar merhaba rica etsem kadın doğum doktor önerisi yapabilir misiniz medicabil oktay altuna gidiyordum 15. Haftamdayım değiştirmek istiyorum
Hasene28 Ftmfth neden değiştirmek istiyosun ben oktay beyin hastasıydım 2 hafta önce kesisiz normal doğum yaptım kendisindende ebelerdende çok memnun kaldım
Hasene28 Ftmfth oktay beyle ilgili soruların varsa severek cevaplarım en başından beri onun hastasıydım
Ayzem_25 Ftmfth özel hayat hastanesi Nail’e Gökçe Akagündüz veya Naz’miye Şentürk . Ben Nail’e Gökçe hocaya gidiyorum memnunum ilgili güler yüzlü tavsiye ederim .
OznurC Bence doktor veya hastane seçimi yaparken hastanenin imkanlarına ve evinize yakın bir hastane tercih edin bence fikir sizin tabi . ben bu sebeplerden yıldırım doruğa gidiyorum doktorumda çok ilgili ve normal doğum yanlısı Embiye hanım tavsiye ederim
Ftmfth Hasene28 ben Oktay beyde 2 kez doğum yaptım çokta memmun kalmıştım bu yüzden çok arkadaşımı ona yönlendirdim
Ftmfth Hasene28 3. Hamileliğim en başından beri ilgisiz oluşu rahatsız etti sonrada bazı olumsuz durumlar yaşadım eksik bilgilendirmesi nedeniyle bizi dipsiz bi kuyuya bıraktı bir hafta boyunca oyuzden devam.etmek istemiyorum
Hasene28 Ftmfth anladım doğrudur tabiki en önemlisi içinizin rahat olması ve isteyerek severek gitmeniz inşallah gönlünüze göre bir doktor bulursunuz hayırlı doğumlar diliyorum şimdiden 😊
pyymamm Ftmfth jimer mehmet aral atalayı tavsiye ederim kendi doktorum çok ilgilidir . Jimer ferhan sönmez ve ceylan sibel akesen , emre uysal