Lulu Herkes şöyle hissettim böyle kıpır kıpır durmuyor gibi şeyler yazıyor ben henüz belirgin bir hareket hissetmedim normal mi sizce
FatimaAvc Lulu ilk gebelikse 20 21. Haftada böyle minik bir kelebek hareketi gibi hissedeceksin sakin sessiz anda sol yanına yat 20 ye kadar say mucize sana merhaba diyecektir ❤ Sıkıntı olursa doktoruna danış benim doktorumun önerisi bu yöndeydi sevgiler
Asrinbaby Lulu ben oturursam ya da uzanırsam hemen basliyo harekete bende 20 haftadayım 😍 16 da başladı seyretme gibi şimdi daha brlirgin
Supersmomm Lulu 2. Gebelikte okadar belirgin hissediliyormuş canım şuan seninki gayet normal yani. Bende 20. Haftalarda kıpırtı hissettim bugün 23. Haftaya girdik kıpırtılarını dısarıdan göbeğime bakınca görüyorum eşimde elini koyduğunda hissediyor çok güzel bi duygu azıcık daha sabret 🤗🙏🏼
Sydtrn Bende bu hafta hissetmeye başladım ama çok güzel ya oturunca yatınca ayakta hep hissediyorum ❤👶
Sara Lulu Normal o haftalarda qrami kucuk o yuzden cok hiss etmezsin ama 22 haftada yarim kilo oluyo onda hiss edersin tam.☺☺💋
ebruligunler Bende 20 haftalığım çok nadir hissediyorum ama böyle tekme falan değil kesinlikle daha çok sanki kelebeğin kanat çırpması gbi çok güzel bi his canıö merak etme hissedersin sende ilerleyen günlerde sonuçta herkesin hamileliği farklı ilerliyor ♥🌸
Lulu ebruligunler bende de aynı işte kelebek gibi kuş gibi ama öyle tekme filan yok bekliyorum sabırsızlıkla 🙏