Dudus Evet nasıl olcak nasıl geçicek derken geldik sona sıra bizde kasım anneleri yarın sabah acil sezeryana alınıyorum tansiyonum yüksek vajinusmus olduğum için yarın alalım hiç riske atamam dedi doktorum birde tüp bebek olduğu için beklemek istemedi 37+0 olduk bu arada 38+2 haftayla uyumlu kızım 3400 kilosu ❤ çok heyecanlıyım rabbim sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin tavsiyeleriniz varsa söyleyebilirsiniz dualarımdasınız hepiniz ☺️
Deletedmom133 Dudus hayırlı doğumlar ben eşim için dua isterim hayırlı bir iş versin diye çok sağol şimdiden 🤭 sezeryan la ilgili sormak istediğin birşey olursa cevaplarım 4 bucuk ay önce doğum yaptım
20182019 Dudus inan suan ben dogurck gbi heyecanlandm smdi bu gece yatamazsn heyecndan zor gecirirsin bugnu canm😊🤭
Beyzanurlina Dudus gözün aydın canım benım saglıkla kucagına almayı nasip etsin yarına kadar yatabıldın kadar yat😍🙈😂
Dudus Deletedmom133 inşallah herkes için dua edicem spinal veya genel diye bişe demedi doktorum onlar mı karar veriyo benim tercihim mi
Deletedmom133 Dudus anestezi doktoruna söyle spinal diye ben ikisinede uygun dum ameleytta spinal istiyorum dedim yaptılar 🥰 test falan istemedi senden kan veriyorsun anestezi doktoru bir sorun girmediği sürece ikisinede uygunsun diyor sen karar veriyorsun
Dudus Mrv_ycgl vajinusmus varsa nasıl normal doğurcaksındedi doktorum saat başı gelip çat muanesi olcak alt muayene yaptırabiliyomusun dedi de dedi zormuş yani birde ilk doğum ve tüp bebek olunca riske atmadı
Fatosduzgun55 Dudus maşallahhhh kılonuz gayet ıyı🧿🧿 hadi gözünüz aydın. Rabbim yardımcınız olsun sag saglım kavusun ınsallah hayırlı haberlerını ve dogum hıkayenı de okuruz ınsallah canım🤗🤗
Helen0101_ Anlam vajinusmustu ama normal doğum yaptı hem de vajinal bölgede varis çıkmıştı buna rağmen :) ama onun doğumu kolay olmuştu hastaneye gittikten 3 saat sonra doğum yapmıştı kişiden kişiye değişebiliyor
Dudus Helen0101_ benim korkudan tansiyonum düşmedi 10 günlük takip vermişti sınırda gidiyodu bugün sınırı geçtiği için riske atmadı şimdiden böyleyse doğum anında tansiyon tavan olurdu ☺️ kişiden kişiye değişiyo demekki
Rbs111 Dudus bizde 37 olduk benle aynı haftada olanların Doğum yaptığını duyunca heyecan basıyor 😍 gözün aydın sağlıkla al canım kucağına