Zeynep_adem58 Dunden beri cok soru sordum farkindayim ama ilk hamilelik bilgisizlin insani boyle yapiyor iste dun gece saat 4 gibi fln lagaboya kalktim pijamamda islaklik vardi baktim jel gibi bisey gelmis ceviz buyullugunde diyeyim sümüksu kahve beyaz karisik peceteyle sildim hafif biraz daha surundy daha yok nisanim mi acaba ilk defa boyle bisey geldi baya koyuyudu kivami ama resmen jole gibi bi degisik biseydi ve dagilmiyodu 39 haftaligim doktora gitmedim persembe gidicem diye agrim sizimda yok sadece biraz kalcam agriyodu dun o kadar
Kumsalinannesii Zeynep_adem58 canim nişanın gelmiş benimde ayni şekildeydi. Agrilarini takip et Doğum kişiye göre değişiyor belki hemen gelir belki bir hafta beklersin. Doğumu hızlandırmak icin harekete başla 😉😉
SezenFst Bende 34 haftaligim bendende oyle geldi belki normal bir akintindir bende bilmiyorum agrilarim ara ara sancilarim oluyor iste birazdan doktora gidecem edindigim bilgileri sizinlede paylasirim simdiden Allah kucagina Almayi nasip etsin canim 😘