Recbey Yalova atakent hastanesinde detaylı ultrason çektiren var mı ?? Ücreti ne kadar Benim yarın detaylı ultrason günüm cektirecegim insallah ama sadece telefonla randevu aldılar ücreti oraya gidince mi ödemem gerekiyor ??
ozgeustun Recbey ben bilgin hocaya gidiyorum ama özel sağlık sigortamız olduğundan bilmiyorum fiyatı. Muane ücreti 200 tl. Arayıp sorun isterseniz
Recbey ozgeustun ben başka hastaneden gidicem atakente 2 hafta önce randevu aldım yarın için fakat önceden mi ödemem gerekiyordu ücreti yoksa yarın gidince mi ödeyeceğim arıyorum ama açmıyorlar telefonu
ozgeustun Recbey bebeğin tüm organları detaylıca bakılıyor damağından başlayıp beyninin içine bağırsaklarına kadar. Cihazın renkli seçeneği de var
suleadibelli_77 Ben 3 ekimde baktırdım detaylı ultrasona Atakentte.Cok aratırdım en son orda yaptırdım çok memnun kaldım yaklaşık 25 dakika sürdü ücreti orda veriyorsunuz 350 tl ücreti.Uzmanlarda 500 dü gerek duymadım Atakentteki radyolog çok ilgili idrarındaki çişe kadar bakıp bilgi verdi.Özelmsağlık sigortam var ama o karışlamıyor diye ücreti aldılar ben faturayı sigortaya gönderdim ücretini hesabına geri yatırmışlar özel sağlık sigortası olanların bilgisi olsun benimki tamamlayıcı sigorta olduğu icin geri yatırdılar sigortadan.
Mommy34 Nurhnm suleadibelli_77 yorumuna bakabilirsin. Yani eğer doktor bakıyorsa. Direk bilgin heye randevu alıp baktırabiliyor muyuz? Yoksa detaylı ultrason için ayrı bi ücret mi ödememiz gerekiyor?
Nurhnm Bende atakentte bilgin beye gidiyorum. Ayrıntılı ultrasonu 20. Haftadan sonra kendisi yapıyor ekstra ücret almıyo normal muayene ücreti ödedim sadece.
Nurhnm Mommy34 21.haftada gittiğimde tüm organlarına plesantaya falan herşey detaylı şekilde baktı. Perinatolog falan ekstra bi şey yapıyor mu bilmiyorum ama bilgin bey gerek yok ben yapıyorum bakıyorum herşeye dedi.
Mommy34 Nurhnm beni kadın doğum yönlendirmişti perinatolojiye ve atakente giden başka bir kişinin radyolog bakmış mesela o yüzden
suleadibelli_77 Mommy34 ben hastaneyi aradıgımda randevu oluşturdum alt katta 350 TL ücretini ödemiştim
Nurhnm Mommy34 ben bilgin beyin kendi hastası olduğumdan dolayı normal muayeneye gider gibi ücret ödedim. Kendi odasında kendi ultrasonuyla baktı tüm herşeye.
suleadibelli_77 Ahmet zare nin telefon numarası varmı sizlerde kendisinden istemedim daha ama veriyor mu ? Bilgisi olan var mı