Fatos_aslan22 22 haftalık oldum 7 kilo almışım kızlar ya dikkatte ediyorm aslında ama alıyorum çatır çatır ve doktorum çok karşı kilo alımına :( napcm ben çokmu almışım sizce ??
begumseker Fatos_aslan22 dikkat ediyosanız hareket mi etmiyosunuz çok fazla acaba? Yürüyüşe filan çıkabilirsiniz zaten her gün yürümemiz gerekiyor düzenli🤗
Zumrutcelebi Fatos_aslan22 aslinda surec icinde aldiysan cok degil bence canim.bende 28+5im suanda bir ayda uc kilo almisim.bende cok takildim buna.seker ve unlu gidalar tuketmiyorum aslinda.nasil aldim bilmiyorum
Seda_123 Fatos_aslan22 Bu doktorlar ne karışıyor yaa 🤣🤣 Valla banane acıkıyorum çok yiyorum ben bulantı filanda yasamadım hiç 29 haftalığım 11 kilo aldım kilo almayanlarada kilo al diyorlar vitamin veriyorlar çok değişikler 🤔
Ellidortannee Fatos_aslan22 yaa bende aynı 6 kilo almısım 20 haftalıgım henüz. Nolcak bilmiyorum öyle iştahlı biri de değilim. Tatlıdan uzak duruyorum hamurişi cok cok az tüketiyorm ama gene de almısım neden böyle oluyooo😣😣😣😣
Fatos_aslan22 Zumrutcelebi ben hareket etmiyorm çalışıyorm ve işim hep oturarak bu konudaa müzdaribim 😂😂😂
Fatos_aslan22 Seda_123 benim doktorum aşırı karışıyor ve moral bozuyor resmen canım :( bana kalırsa kilo hiç hiç hiç sorun degil ama doktora gitmeye korkar oldum valla
begumseker Fatos_aslan22 akşamları vakit yaratıp biraz yürüyüş yapabilirseniz faydasını görürsünüz diye düşünüyorumm🤗
Slnbsr Fatos_aslan22 ay bende aynı, doktor bi suratıma tükürmedi. Tartıdan nefret ettim resmen ki benim kilo sorunum hiç olmadı yani
Seda_123 Fatos_aslan22 Valla benim doktorum bisey demiyor dikkat et diyor sadece hiç kızdığını duymadım görmedim 😁
Aslihanfs Bende 27 haftalığım 15 kilo almışım extra bi çabam yok yemeklerime dikkat ediyorum hareketliyim ama anlamadığım bi şekilde efsane kilo aldım, doktorum da kızıyor ama elimden gelen bişey yok üzülmeye başladım artık bu duruma 🤷🏼♀️
Gzd_ Aslihanfs bende aynı 26 hafta da 13 kilo kafama takmaya başladım hayatımda görmediğim kilolarda olmak biraz korkutuyor sonrasında verebilmek adına 😞
Fatos_aslan22 Gerçekten ben bu kadar umursamıyorum kilodur bu sıkı bir diyetle verilir dogum sonrası önemli olan bebişlerimzin saglıklı olması ama doktorum çok baskı kurupp bagırıyor resmen almayacaksnz kilo diye