ayseogndr Patates haslamasi veya patates yemekleri kilo aldırır mi kimileri yok diyor kimileri aldırıyor diyor patates kızartması yemiyorum ya fırına veriyorum ya yağsız ya dasulu yemeklerde sizce kilo yapıyor mu
aslimutlu1 ayseogndr ye kuzum ye . Üstünede kefir iç ohhh . Ben patatessiz yasayamam 😁 dedemler sırf bana yıllık 200 kilo patates yolluyor 😁
CerenAkbulut ayseogndr aldırır evet, diyetisyenlerin kestiği ilk besinler arasındadır, nişastadan dolayı. Ama tabi unlu, şekerli yiyecekler kadar bir etkisi yok.
Terspektif ayseogndr canım içinde nişasta fazla olduğu için kilo aldırıyor diyorlar ama onu da yemeyeceksek ne yiycez artık 😂
zcolak ayseogndr benim doktorum en baştan söyledi hamur işi, patates yeme diye. hem besin değeri yok hemde kilo alırsın demişti. Ama arada kızartmasını da yemeğini de yiyorum. onu yeme bunu yeme doktorlara kalsa sürekli et balık vs yiyelim. :))
Deletedmom ayseogndr valla hamileliğimde hep kabuklu patates başlayıp yedim hemds 9 ay en cok canım onu cekiyodu ve 9 ayda 6 kilo aldım sadece
ayseogndr Deletedmom maşallah canım ama bünyeden bünye ye değişiyor ya sen 9 ayda 6 kilo iyi başarmışsın şimdiden çok kilo alan var
Tgcmmm Patates yemeden doymuyorum resmen ben de.. patatesi çok seviyorum ve çok yiyorum 33+1 olduk ve şuana kadar sadece 4 kilo aldım.
Humi ayseogndr tabi ki aldirir sonucta nisasta :) ama bise yiyemiyorsanda yapicak bise yok mecburen ye bebisine sifa olsun