zelis63 Zeyzeyn canm sağlıklı olsunlar ilk boşver bu zamanda kızlar daha iyi benm tahminimce allah ikisindende eksik bırakmasn
Pnaronoruc Zeyzeyn devlette randevular ocağa kadar dolmuş imkansız gibi ayrıntılı ultrason için randevu almak 🙁
Rahime83 Zeyzeyn kendisinin değişmiş ki ya sana söylüyor bence doktorun kesin demiş taramada bide sağlıkla alın oglusunuzu kucağınıza
Deletedmom2224 Zeyzeyn 14 te erkek olduğunu öğrendik ayrıntılı da da değişmedi erkek. Erkek bebeklerde fazla değişme olmaz görümceniz fesatlık yapmış
Pnaronoruc Zeyzeyn yani umarım bulursunuz yine araştırın isterseniz devlet hastanelerini ben İstanbul’da oturuyorum
asenairga zelis63 benim 2li test zamani detaylida erkek dedi doktor 15.haftada kiz dediler bende 4lu detayliyi beklicem insan tereddut ediyir
asenairga ayrica doktorlarida anlamis degilim hadi erkek deyip kiz cikabiliyor diyelim hadi diyelim kordonla karistiyorlar doguma kadar kiz deyip erkek doguranlar var hicmi ozmana kadar cikinti gormuyorlar ki teknoloji ve cihazlar gelismisken pes dogrusu
Zeyzeyn Pnaronoruc canim ben senij icin demistm 😇 ben devletten aldim randevumu sen dolmus randevular deyinc3 oyle yazdm 😊