Sem_a Merhaba kızlar Bugun doktorum plasentasının önde olduğunu böyle olan hamileliklerde çok görüntü alamadıklarını söyledi . Bu durumu yasayan var mi ? Bu plasenta previa ile ayni sey midir ? Bilginiz var mi ? Bu durumda sezaryen mi yapacagim ? Internetten arastirinca her sey karisti
ozgeustun Sem_a pervia plasentanın rahme yapışması/ , rahim ağzında olması. Plasenta önde derken yüzü plasentaya dönük o yüzden net fotoğraf görülemiyor
fadimeozbas @Sem_a Bebeğin eşi yani kordonu önüne gelmiştir bu değişebilecek bişiy ama anladığım kadarıyla hareketlerine göre bebeğin
kartanesi02 Seda41 bizimde öyle hep yarım görünüyor ama bi kaç kişiden duyduğum kadarıyla anterior olunca hareketleri az hissedilirmiş bende hiç öyle bi durum yok tam tersi çok fazla hissediyorum sizde nasıl bu arada 34+3 haftalığız biz
Sem_a kartanesi02 ben hareketlerini pek hissetmiyorum henuz 21. Haftadayim . Peki bu normal doguma engel bir durum muymus? Benim de fotograflar yarim :) Bu anterior dediginiz previa dan farkli mi?
kartanesi02 Sem_a farklı canım previa tam rahmin önünde oluyo normal doğum yapamıyosun ama anterior biraz yukarda hatta daha yukarı çıkabiliyor senin haftanda küçük daha çıkar yer değiştirir 😅