hilobero ben son adetim bitti iki uc gun sonra kasık agrısı goguslerım acımaya basladı bende hatta esime adet agrısı ayrı adet biter yumurtalama agrısımı ne bu diyordum bu agrı biter adet agrısı baslar diyordum adetime iki hafta yada bıraz daha az kalmıştı miğdem bulanıyordu ama ben üşüttüm sanıyorum ramazan ayında ıdık sahur da çikolatayı çok severim önume koyuyolar yıyeyım dıye o mıgdemı bulandırıyordu son bı ıkı gun kala adet olcam herhalde dedim adet olcagım zaman sivilce çıkardı yuzumde sivilceler de cıktı dedim bu ay da yok sanırım ama içimden bi ses de sen hamilesin diyo eşime falan demeden adet günümde gittim sabah test aldım yaptım ve silik bi çizgi çıktı hemen eşime anneme attım annen koyu olması lazımdı yok dedi ertesi gün bi daha yaptım yine silik gecesi kan verdim ve hamileyim üç ay sonra oldu bizim melegimiz korunmadık hiç evlendigimiz den beri ben fazla belirti yasadım bence ama hepsi diger aylarda olmadı hiç adetim çok geçiyordu ama negatif cıkıyordu üç ayda kiler o ay bunlar oldu 💗💗 29 haftalıgız şimdi kızımla 🧚🏻♀️