SinemY Elanur47 ilk başta evde çekmek daha mantıklı açılman oluyor suni sancı bana göre en son çare ben mecburen almak zorunda kaldım açılmam istenilen cm ulaşmadıgı için ama gerçektenn suni sancı beni halsiz bıraktı canım korkutmak değil niyetim yavruna kavuşuyorsun zorlu bir yol hiçbirşey kolay olmuyor korkma dua et Allah bir avazda kurtulmayı nasip etsin canım 😍
Sevde123 Hayırlı uğurlu olsun Rabbim analı babalı büyütsün inşallah darısı da biz diğer hamislere😄 bende mersindeyim forum yaşam hastanesi dr semra vezir e gidiyorum. Orta-doğu hastanesi hakkında pek olumlu şeyler duymayınca semra hanimda karar kılmıştım 😊
SinemY Sevde123 doktor seçimi kişiden kişiye değişiyor tabi çok şükür ben çok memnun kaldım oğlumlada benlede çok güzel ilgilendiler
Elifnazz SinemY Gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün. İnşallah Allahn izniyle bende kavuşurum sağ salim bebeğime
Atike SinemY gözünüz aydın canım allahım analı babalı büyütsün inşallah bende kazasız bi şekilde kavuşurum oğluma Allah’ın izniyle dua et bana da 😊