Yrnkrm Kızlar folik asit sizdede bulantı yapıyor mu ? İçtiğim zaman en az yarım saat uzanmam gerekiyor yoksa mide bulantısından duramıyorum ilaç kaynaklımı herkestemi böyle ki
MNursel Yrnkrm ben surekli istifar eden biriydim ama folik asitten oldigunu dusunmyorum . Bence siz bir tahlil yapın değerlerinize baktirin. Bu aralar burda folik asit midemi bulandiriyo gibi yazıları çok okudum şaşırıyorum canım.
Demetdemircioglu Benim bulantim var.daha ilacimi almadim nasil iccem bilmiyorum😣 ilk hamileligimde cok bulantiliydi ozamanda icemedim
Yrnkrm Demetdemircioglu şükür ben o kabustan kurtuldum 1 haftadır sadece sabah kusmalarım var inşallah geçer canım
Demetdemircioglu Yrnkrm insallah gecer.ilk gebeligimde de bir 2 trimester de rahat ettim 1 3 hep kustum😣
Yrnkrm Selinglr 12 haftadan sonra kullanma folik asit fazla gelirse zehirlenirsin demişti doktor ama senin değerlerini bilmiyorum doktora bi danış istersen
Deletedmom0065 Yrnkrm bana doktorum dogurana kadar devam demişti sonra 3 doktora gittim hicbiri kes demedi. Sirekt folik asit degilde folik ve vitamin bir decavit kullaniyorum hic bulanti yapmadi
Yrnkrm Rabiast yok hala içiyorum 6. Haftada bir başladı taki 9 haftaya kadar 3 hafta içim çıktı kusmaktan sonra kendiliğinden geçti çok şükür hala içiyorum ilaç
Rabiast Yrnkrm ben ilaca başladığım haftadan itibaren başladı ilaçı Bırakıp denesem mi diye düşündüm hiç yoktu çünkü 😞