ayseogndr Ileyda_12 dik durup ayaklarımı uzatıyorum vuruyorum iğneyi 10 15 dakika dinleniyorum bekliyorum. İlacı da sabah kahvaltıdan sonra içiyorum bana doktor günde Bi kez dedi iğneyi de her akşam 5 buçukta vuruyorum duzenli saatlerimi aksatmadan
Melikkke Bende günde bir tane oksapar kulanıyorm öncesinde coraspinle beraber kulanıyordm rahimde kanamaya sebep olduğu için bıraktm
Hzr_7714 Ben kullandim tup bebek tedavisinde ama kanamam olmustu biraktirdi doktorum. Dinlenme falan yapmiyodum ben sabah corasprini iciyodum oglen ignemi vuruyodum kendim gobek kol bacak farkli yerlerden vuruyordum hergun.
Bsrtrcl Dilaraars bende dün öğrendim kan pıhtılaşmam olduğunu tekrar düşünmeye başladığım zaman doktorum ile görüşcem ama hamilelik zamanında iğne verirse bende korkarım galba 🙄
Adimadim Ya bende kullaniyorum her ikisinide kızlar bugun dus aliyordum igneyi yaptigim yerden kan sizdi halada gecmedi 13 haftadayim hic boyle birsey olmamisti neden acaba ??
Ruhsuz 14.haftamdayım 4.haftadan beri kullanıyorum sabah 11 de iğne yapıyorum gece 10 da coraspin içiyorum