Ceren7s Beto Onur bey suan var mı peki bide ne zaman ayrılırlar ki yani benim doğumuma yetişirmiyiz diye düşünüyorum. Olmadı gidicem konusucam bende randevu bulamadım gitti sandım
denizadaalpp Ceren7s kerim beyde gidicek ama aralikta galiba belki ona yetisrsnz . o olmzsa idris bey geldi mecbur ona gidersnz
Ceren7s denizadaalpp ben onur beye alamadım diye her ihtimale karşı idris beye aldım kesin yoksa idris beye gidicem artık
Sunay10_ Beto sen arayıp Alman lazım sıra ama oda geç geliyormuş fakat üniversitede ücretli yapılıyor oraya arayıp sıra al ister bide kadın Doğuma ikisini aynı güne denk getir
iremgorlen090318 Beto ben ekimin sonuna dogru randevu almak icin 182yi aradim 16sina randevu aldim. Kendi doktorum yesil alan falan vermedi.
Beto iremgorlen090318 buradaki doktorlar da veriyormus ama vermediyse balikesirdeki verir sende arayarak sira bulursun ben oyle yaptim
Cyln1010 denizadaalpp cnm Kerim bey açıyor mu randevu her gün bakıyorum ama hiç açık bulamıyorum sistemini. Kesinleşti mi ki ne zaman gideceği