Glrtgba Morkelebek01 benımde 15kasım son tarih normal doğum olacak ama sancım falan hiçbirelyim yok 🤦🏻♀️
Morkelebek01 Glrtgba bugün bende nst de sancı Felan gene çıkmadi. En sonunda sezeryan gününü aldık canım . İnşallah kendi sancıları gelir
Rukiye2709 Glrtgba benimde 15-16 kasımdı 2 kasımda doğum yaptım inşallah sana da hayırlısıyla nasip olur
Morkelebek01 Cigdem07 evet seni biliyorum görüyorum böyle çok az kaldı bebeğim Allah sağ salim kucağına aldırsin inşallah 😘💜
Canimoglumkubra Morkelebek01 kaçıncı haftada doktor söylüyor ya şu gün yapalım diye ben 34 haftayim muayeneye gitcen sorsam olurmu sezeryan kaçıncı haftada gün belirler diye
Morkelebek01 Canimoglumkubra evet canım söyler 35 olmuş oluyorsun bana tam 38de söylemiş oldu ama ben kararsizdim çok o yüzden
Morkelebek01 Meryu bende 11.11 istiyordum ama nasip 12sineymis . Sağ sağlım kucağına al inşallah kuzum 🤗
Morkelebek01 Pinar_d normal olsaydı bizimde 19 Kasım'di ama bie hafta erken olmuş oluyor sağ salim kucağına al bebeğim😘
Semooshh Hayırlı olsun canım 😊 benimde normal 28kasım görünüyor doğum bugün kontrolüm vardı sancı falan çıkmadı herşey normal dedi. Küçük bir bebek olucak dedi🙄
Morkelebek01 Semooshh olsun annesi inan ki küçük bebekler daha çabuk gelişiyor . Daha hızlı kilo alıyorlar hiç merak etme bu yüzden eğer ki normal istiyorsan küçük olması daha içini ferah tut sağ salim kavuşun inşallah
Cigdem07 Morkelebek01 İnşallah canım benim sende inşallah sağ salim alalım kucağımıza cok bekledik 💕🥰🙏🏻🌸