Mhtp93 Musel bol sıvı tüket canım katı yiyecekleri mümkün olduğunca yeme ve doktoruna görün bende olmuştum doktorum bana bi hap verdi çok şükür iyiyim şimdi
asltrk Musel marul salatası yiyin,sebze yemekleri yiyin ve acı yiyin şişiriyo ama lavaboya çıkabiliyosun hiç yoktan . 10 gün bende kabızlık yaşadım ne kayısı ne başka bişey işe yaramadı bunlarla rahatladım. 🙈 bol su içmeyi de ihmal etmeyin ama
cankubra Musel Benimde 1 hafta tuvalete çıkamadığım oldu karnım aşırı şişti, dokunsalar patlayacak gibiydim. Gaz sıkışmam vardı resmen kıvrandım. Sonra trabzon hurması yedim ve sonuç harikaydı 🙈🙈
Lalemm86 Musel cnm sütünün içine pekmez at çok faydası var hergün çıkıyorum ben hiç sıkıntı çekmiyorum onu kullanmadan önce çok kötüydüm hep kanamalı dışarı çıkıyordum hatta
2020_Annecik Bende 18 haftalık hamileyim hamile kaldığım günden beri hiç tuvalate çıkamıyorum sabahları aç karnına bir çorba kaşığı hakiki zeytin yağı içiyorum biraz işe yarıyor doktoruma söylediğim bir hap verdi çok uzun süre tuvalate çıkamadığımda onu içiyorum mecbur
Musel 2020_Annecik bende ilk haftalarda çok iyiydim 11. Haftama giricem 1 haftadır böyleyim ne zormuş karnım taş gibi
gurcem Canım bır haftaysa bır sıkıntı tabı.Ben basurdan dolayı ılac kullanıyorum.Ama sen hangı haftalardasın doktorun onerır mı bılemem
Minikmucizem_ Musel geceden gun kurusu ve cevizi suya koy once suyunu ic sonra gun kurusu ve cevizi ye sabah ac karnina hemen cikarmiyo ama duzenli yaparsan etkisini gorursun
Sweetblonde88 Kesinlikle bir süre sonra gıda ile olmuyor ben şurup içiyorum basta cıkıyordum onunla şimdi 29 haftadayız onunla bile zar zor dozunu 2 katına çıkardım.
dfnomr bende bugun doktorumdan ilac istedim surup verdi onceden de ara ara kullandigim hicbir yan etkisi olmayan bir surup doktorunuza danisirsaniz onun da verecegini dusunuyorum
dfnomr Musel ara canim ben kucuklugumden beri cekiyorum hemoroid makat catlagi var bende ilerlemesi cok kotu kabizligin basindayken halletsen cok raht edersin