Aselikram Kızlar biraz alakasız olucak ama başka sorucak kimse yok,aranızda Freshscarfın Lidya ve ice cream serisini kullanan var mı hangisini kesinlikle tavsiye edersiniz ben alıcam ama pişman olmak istemiyorum o yüzden. Kullanan varsa yorumları alabilir miyim
arslanmerve57 Aselikram ben çoğu ürününü severek kullanıyorum şimdiye kadar hiç pişman olmadım ☺️ Sizde pişman olmazsınız 🌸
Szeys Aselikram Fresh in şallarını çok beğenerek kullanıyorum ama söylediğiniz modellerini kullanmadım hiç. Bakayım yorumlara bana da fikir olsun alırım😁
Deletedmom0048 İce cream serisini kesinlikle tavsiye etmiyorum diğerini kullanmadım. Çok çok basit duruyo ben hiç sevmedim
arslanmerve57 Aselikram pamuklu şal kullanmayı seviyorsanız ice cream şalı severek kullanırsınız. Lidya şal da çok güzel Medine İpeği serisini kullandınız mı ? Onun biraz farklısı oluyor
Aselikram arslanmerve57 peki Lidya şalın önü dik ve tok duruyor mu?Ben resimde gördüğüm kadarıyla yapısını cazz şala benzettim caz şal almak istiyordum fakat önü dil durmadığı için almadım onun gibi ayrobik ama ayrı zamanda tok duran bir şal istiyorum Lidya şal istediğim gibi mi sizce
arslanmerve57 Aselikram evet kesinlikle cazz şal ve Medine ipeği şal karışımı bir şey önü tok duruyor gayet kullanışlı istediğiniz gibi şekil alıyor ☺️
Aselikram arslanmerve57 teşekkür ederim peki siz Lidya şalda hangi rengi tercih ettiniz ben 3 lü kampanyadan yaralanıp üç tane almak istiyorum beyaz Ve sütlü kahve alıcam ama 3. Renge karar veremedim Ya
Szeys Aselikram Petek, stor, network, oxford bide bi tane de kendinden çizgili vardı adını bilmiyorum onun. Bi tek yıkarken ütülerken dikkat etmek lazım kat yerlerinde rengi solabiliyo dümdüz serip ütülemek lazım