Biber Kızlar merhaba 🙄 Hamileliğin son 2 ayında kaç kilo aldınız 🤦🏻♀️ su an 7 aylık hamileyim 10 kilo aldım 5 ve 6.ayda 4er kilo aldım ebem biraz hızlı gidiyoruz dikkat et asıl bundan sonra çok kilo alıcaksın dedi 🙄 Merak ettim sizler son 2 ay da ne kadar kilo aldınız acaba 🙄🤰🏻🤰🏻🤷🏻♀️..🐥
Cemile-066 Biber aynıyım canım bende 53 le hamile kalıp 64 kiloyum suan ama bu aralar dikkat ediyorum fazla almamayaaaa banadadoktorum bu aydan sonra alırsın dikkat et dedi 🙈
Seda_123 Biber 29 haftalığım 11 kilo aldım ebemde doktorumda bisey demiyor valla 🤣 Can boğazdan gelirmiş hep yiyorum valla şunu da yemiyim demiyorum hiç 🤣
Sahreyldrm Biber kuzum 28e kadar sadece 4 kilo almıştım 35 haftalığım şuan 12 kilo almışım öyle çok iştahlı olmamama rağmen
Feyzzzz Bende şuanda 29haftalığım 5kilo aldım benim gebelik şekerim var biraz dikkat ettiğimdendir belki ama ilk hamileliğimdede cok almamışdım 9kilo almıştım. Herkez farklı ya seninki okadrda aşırı değil normal bence sonra emzirir verirsin inşallah dert etme😉😘
Biber Seda_123 Valla bende öyleyim canım özellikle hamurişiiii çok seveeeriiim♥️🙄🤷🏻♀️💕😆🤰🏻🤰🏻🤰🏻🤰🏻🤰🏻🤰🏻🤰🏻🤰🏻
Biber Rbs111 Masallah canım ne güzel bitmiş senin allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin insallah 🤰🏻👍🏻♥️❣️
Biber Sahreyldrm İlk 3 ay iştahsızdım bulantılardan falan sonra acısını cıkarır gibiyim🤣 Masallah bi iştah bi iştah bende 🤣
Helen0101_ Son iki ayda dört kilo aldım ben. Daha doğurmadım ama kilo da almıyorum artık alacağımı aldım çünkü 😂
Biber Helen0101_ Hım belki bende öle olurum yaaa 🤰🏻🤣 Avutayım kendimi🤪 Aman tabi bebişler sağlıklı olsunda hiiiç önemli değillll🤲🏼🙈
Demirleblebi Biber doğru demiş asıl kilolar son ayda alınıyor. 32’lerden sonra 1haftada 1 kilo aldığım oldu. Şu an 36. Haftamdayım 11 kilo aldım. Bunun 4 kilosu son bir ayda oldu.
Mahbeker Biber ben ilk 7 ay çok kilo aldım. Ve 7inci aydan sonra durdu kilo almam. 7nci aydan sonra sadece bebeğin kilosu kadar artış oldu. Bebeğim 3.500 şuan. 38+2 yim. Aksam hamurislerini, pilav, makarnayı, aburcuburu durdurun. 🙂 🙂 🙂
Biber Mahbeker Evet bende artık onlara dur diyeceğim 🤦🏻♀️ Bende insallah çok almam ya su son aylar bebiş alsın 🤰🏻♥️🤲🏼
Gizoo Biber 34 olana kadar 8 kilo almıştım sonra 2 haftada 1 kilo alınca ne oluyoruz dedim 39 oldum 12 kiloya ulaştım. İnsanda tatlı yeme istediği oluşuyor ki ben bu durumu meyveyle çözmeye çalıştım yürüyüşlerimi aksatmadım evde hep hareketliyim ama yok aldım yani. Ekmek hamurişi ve meyveyi kontrollü tüketmek lazım bir de yürüyüş yapmak gerek bol bol.
Biber Gizoo Yürüyüş ya evet 🙄 Bende ilk 4 ay çok dikkat ediyordum meyve saatimi bile aksatmıyordum sonra bi saldım yahu 🤦🏻♀️ Hamurişi falan 🙄🤷🏻♀️ Dikkat edicem artık 🤷🏻♀️
Biber 38Prens38 Masallah canım 🧿 Az almısssın ama sıkıntı yoksa bebişte sende süper 🧿🧿🧿🧿🤰🏻🤰🏻🤰🏻🤰🏻🤰🏻♥️♥️♥️🤲🏼🤲🏼
Megmeg 38Prens38 maşallah ne güzel.. ilk gebeliğimde toplsm 12 kilo aldım oğlum iki yaşına gelince 14 kilo vermiştim. Bunda 26 haftalığım 10 kilo aldım 🙈 yememe dikkat etmeme rağmen böle oldum kolum bacağım yine zayıf hatta gebelikten önce aldığım tuniklerimi giyiyorum hala.. bu 10 kilo neremde bilmiyorum 😭 sabah kahvaltısında iki dilim tam buğday ekmeğinin haricinde ekmek yemiyorum şeker yok aburcubur yok ama alınmış 10 kilo var.. korkunç!..
Hande84 Biber ben şu an 35 haftadayım toplamda 12 kg aldım ama son 3 haftadır öyle çok bi değişme yaşamadım valla bence abartıldığı gibi öyle son ayda çok alınmıyo kaldı ki ben zaten hep kilo problemi ile uğraşan bi tip olduğum halde yani.
Sahreyldrm Biber bende ilk 3 ay 4 kilo vermiştim bı ara iyi yedim şimdi tekrar iştahsızlık başladı ama nasıl oluyorsa daha çok kilo alıyorum şuan