Sedakemali Bana ilk bebeğimde 11 haftalıkken erkek dedi ve oğlum oldu.ikinciye hamileyim 12 haftalıkken erkek dedi ama kesin değil dedi .haftaya çarşamba kontrolüm var kesin öğrencez bakalım hayırlısı kız olursa yazarım 😊😊❤️😘
s_s_y firstmom benimde doktorum 12 haftada erkek demişti yüzde 80. Daha sonra16. Haftada kontrole gittiğimde yüzde yüz demişti :)
EbruIrmakAhmet Banada 12+3 te kız dedi yarın başka bi doktora gideyim garanti olsun diyorum bakalım daha kimseye söyleyemedim çünkü değişirse diye farklı bişey çıkarsa yazarım 😂 buda kız derse ikna olucam sanırım ☺️
Bhralsnck firstmom 12 haftamızda çıkıntı var erkek dedi 16 haftada kız dedi emin olmak icin ayrıntılı ultrason da görelim dedi çokta güvenmemek lazım canım hayırlısı 😊😊
Busraademir firstmom bana 12. Haftada erkeğe benziyor demişti 17. Haftada kız oldugunu öğrendik 😄şuan 36. Haftadayız hala kız değişmedi
Sedahmettt firstmom banada 12 haftalıkken kıza benzıyor dedi emin olamadılar bebek durmuyordu denk gelemedik 16+5 olduk dün kesin belli oldu kızım olucak :)