Kbracnkymz Kızlar kaçar kilo aldınız. Çok fazla da yemiyorum ama çok aldım gibi geliyor. Görünüşe göre kilolu da durmuyorum çok fazla ama bu 5 kilo çok değil mi😀
pyymamm Kbracnkymz herkesin bünyeside farklı cok takılma kiloya sağlıklı ve bebeğe yararlı seyleri tüket öncelikle abur cubur yeme sadece
Islim123 Kbracnkymz aynen canım çok takılma fazla ödem de olabiliyor bazen ben 14. Haftamdayım 4 kilo verdim mesela yemek yiyebilsem keşke:(
hilal_yener Kbracnkymz ben 10+6 haftalığım 4 kg almışım şok oldum görünce 🤷🏻♀️ Hiç kusma bulantı yaşamadığım için kilo almışım
Seda_123 Kbracnkymz 29 hafta toplamda 11 kilo aldım yiyorum valla ben kilo alıcam diye yememezlik yapmıyorum ama hic 11 kilo almış gibi durmuyorum gayet iyiyim😁
pyymamm Kbracnkymz aa o zaman bişey diyemicem 🙈🙈🙂 sağlıklılarsa yapcak bişey yok sonra verilir kilolar
Hiler10 Kbracnkymz aslında hiç bir şey yapmadım sadece zararlı şeyleri tüketmiyorum çok nadir doktorum iyi gittiğimi söylüyor bilmiyorum valla😂
Mebos Kbracnkymz ben başlarda yiyemedim almadım çünki şuan dada elimden geleni yapıyorum kilolu bir yapıyla hamile kaldım çünki
2020_Annecik Bugün 18+0 haftadayım +5 kilo ile devam ediyoruz bakalım bu gidişle çok aldım hergün sabah akşam yürüyüşüm var aşırı yediğimide düşünmüyorum ama sanki hergün kilo alıyormuş gibi hissediyorum kendimi