Ilknur_emin Kizlar yaşayan var mı gece yatakta dönerken karın ağrım oluyor hergun olmasada zaman zaman tekrarlıyor
2cocukluanne Ilknur_emin bendede oluyr canm artık dönerken yatarken kalkarken zorlanırsın büyüyor bebiş yavaş harektlerle dön ani hareket yapma
Esraozturk92 Ilknur_emin bende 22+6yim geceleri uyandığımda karın agrimin olduğunu farkediyorum yatma pozisyonumdan diye düşündüm
26mrv Ilknur_emin benimde öyle oluyor canım bi kalkıyorum karnım sızlıyor sanki içi acıyormuş gibi çişim sıkıştırmış bi yandan bi yandan da pijamanın lastiği sıkmış karnımı sonra yatıyorum tekrar işimi hallledip şikayetim kalmıyor
Happyprincess Aynen benimde her gece oluyo sızı şeklinde. Bu sabah 1 damla kan gelmiş nedendir ki bu konu hakkında post acicaktim şimdi. Buraya yazayım bilginiz var mı hanımlar. Dhaa önce 1 kere daha 1 damla kan gelmişti
ems1 Happyprincess bende de ağrı vardı kanama değil de cnm 25+5 im bu arada , acile gittim yoğun idrar yolu enfeksiyonu çıktı , doktorum hemen antibiyotiğe başlattı 😕 İnan şuan daha rahatım kasıklarımdaki bası azaldı
Happyprincess 2cocukluanne 20+1 haftalık hamileyim. Daha önce 1 kere daha olmuştu ama bi sıkıntı çıkmadı. Şimdi yine olunca biraz tedirgin oldum. Eşim yok hastaneye gidemiyorum uzak ve ulaşım yok. Şimdi doktoruma mesaj attım bakalım ne diyecek
Gizem_melek bende 18+4 haftadayım uyurken mutlaka sağa sola dönüşlerde istisnasız her gece uyanıyorum ağrı oluyor rahatınımı bozuyoruz bebişlerin anlamadım :)
pyymamm Ilknur_emin buyudugu için diyolar yukarıda öyle okudum ama şiddetli olmadığı için aldırmadım pek
Esraozturk92 Ilknur_emin bende sola yatamıyorum iste 😅 daha doğrusu uykuya geçişte soluma yatıyorum gece bı kalkıyorum sırt üstüyüm o pozisyonda da göbeğim gerildiği için ağrıyor sanırım