Merve2407 Kizlar ben 20. Haftaya kadar hic kilo almayip son 4 haftada 4-5 kg aldim. En cok kilo alimi hangi haftalarda oluyor hamilelikte. Ona gore dikkat mi etsem. Bundan sonra hep 1 kg alirsam 20 kg ile tamamlarim 😂
Gzd_ Merve2407 ay hiç sorma gayet güzel giderken birden 13 kilo aldığımı farkettim 😞 şuan 26 haftalığım dikkat etmelimiyim sadece bebeğimi mi düşünmeliyim Bilemedim 🤷♀️
pyymamm Merve2407 son aylarda cok alınır derler birde şişliğide olurmuş. Ben henüz kaldığım kiloma yeni geldim 20+3 olduk bugun
Merve2407 Gzd_ nasil oluyor anlamiyorum normal de yiyorumm kilomun sabit kaldigi hafta yok 😂 tabi gece cok yiyorum tatli ondan sanirim
pyymamm Gzd_ kiloyu bebek alıyosa 16 coktur doğuma anca 10-15 kilo normal diyolarda vucuta kalma kilonuza göre falan.
Gzd_ Merve2407 hazımsızlık sorunu yaşıyorum kuru kayısı yemeği bıraktıktan sonra olmaya başladı daha çok görenler kilo almamışsın diyo sanırım nezaketen diyorlar yoksa 13 kilo bence aşırı 😁
Gzd_ pyymamm 1.70 boyum 57 kg ile hamile kaldım gayet düzenli kilo alıyordum 20 den sonra birden almaya başladım Görenler kilo almamışsın diyolar gerçek mi kibarlık mı bilmiyorum 🤷♀️
Merve2407 pyymamm bende oyleydim 20 haftalikken hamile kaldigim kilomdaydim. Sonra haftada 1 artti kilom bir anda
pyymamm Gzd_ boy olduğu için belli olmamostır sizin. Benimde kendimde tontişim cok alırım dagılırım sandım ama iç karnım varmıs iştahımda yoktu almadım cok sukur kaldığım kiloya geliverdim yeni