Marayy Günaydın kızlar hayır olsun🙏 Bugün rüyamda semtimizde savaş vardı ve bir sürü asker basmıştı semtimizi düsmanlardan koruyorlardı bizi savaş başladı ve biz saklandık bir araya girdik tam girdim baktım orda Çağrı Gülümser kadın doğumcu bilen bilir herkese bir hediye dağıttı bana sıra geldi pembe bebek küveti verdi bu ay çatlatma tedavisi oldum beklemedeyim böyle rüya bebeğe işaret olabilir mi
Dlktpl Marayy ben hamıleymısım bılmıyordum pembe tulum goruyorum sonra hamıle oldugumu ogrendım kızım olcak sandım ama erkektı yasasaydı keske
Blackkcat Marayy hayır olsun canım,bende böyle rüyalar görürdüm hep hamileliklerimde,tabi düşündüğün içinde görmüş olabilirsin ama güzel rüya💕
Nursubasi Marayy ilk hamileliğimde bende rüyamda kayınvalidemle evime beşik kuruyorduk sabah uyandım eşime anlattım rüyamı sonra akşamına kan vermeye gittik hamileymişim 🙈🥰
Marayy Blackkcat evet onun da etkisi olabilir aksine dün evimde misafirler vardı öyle uyudum ki yine de etkilenmiş olabilirm
Dlktpl Marayy ıns kuzum bende gece cok guzel bır bebek dogurdum buay bıkac oldu goruyorum yuzu cok guzeldı bana benzıyodu sarı hafıf yesıl gozlu allah hayırlısını versın benımde buay takığteyım devam edıyorum 12.gun 11 mm ymurtam vardı sen ne durumdasn
Leyla9292 Marayy ben asker görmüştüm rüyamda hamile iken erkek çocuğu demeki.görümcem beni pembe kıyafetle görmüştü onlar kız olacak dedi sürekli pembe görüyorlarmış ama erkek cıktı.inşallah sizinde gönlünüzden geçen olur
Marayy Leyla9292 inşallah canım farketmiyor olsun da kız erkek hiç farketmez evladım olsun siz hamile ilkenmi gördünüz
mavi00 Marayy Rabbim isteyen herkese sağlıkla nasip etsin. Senin de tez zamanda gebelik haberini duyalım inşaallah🐣
Marayy Dlktpl hayır olsun rüyalarımız canım benim de iki yumurta vardı 20 mm Çarşamba günü gece 12 de vuruldum iğne mi 3 gün değerlendirdim bugün 7. Gün ama tık yok hala bakalım
Dlktpl Marayy ne guzel benım daha ufak bakalım kendımı catlasın dıcek dr ıgne vercekmı bılmem erken daha bekle cnm ıgne etkısıde var