Gmzgamzeb teşekkür ederim canm 😊 öncelikle odaya çıkınca kanamam olduğu için ped koydular o pedi doktorum gelip çekti ve hafif şekilde karnıma baskı yapıp kanamama baktı ama onun dışında kimse bişey yapmadı. Ameliyathanede bez koydularmı hiç bilmiyorum önüme hemen perde çekildi koydularsada haberim olmadı hiç.ama sonrasında gelip bişey çekmediler. Ameliyathanedeyken çekip aldılarsa bilmiyorum hiç. Bebişle zaman biraz zorlu ama çokta güzel kesinlikle uykuyu unutmalısın şimdi bol bol uyu😊😊 emzirme zorlu bir süreç ama bana hastanede hemşireler çok yardımcı oldu sürekli gelip gösterdiler. Sezeryan olduğu için süt anca bugun yani 4.günde geldi ama bunada şükür kesinlikle göğüs pompası tavsiye ederim çok işe yarıyor süt daha çabuk geldi bu sayede ve sıvı çok aldım.emzirme tamamen sabır işi vazgeçmeden denemelisin. Ben kontrole diye gidip 1 saat içinde sezeryan a alındım ama allahtan bavullarım hazırdı kesinlikle depend en çok işe yarayan şey hala kullanıyorum inanılmaz rahat. Pijama olarakta en az 2 3 tane götürmelisin kanama bulaşabiliyor.