AycanUzun Fatmafatma ben yiyemiyorum artık her kahvaltıdan sonra istifa etmekten bıktım normalde Yok yumurta yiyince olmuyo doktora dedim yeme zorlama kendını dedim
Epelinkiran Bahar9235 aynrn benimde hiç bulantım fln olmadı ama haşlanmış yumurta zorla yiyorum çok severdim ama iğrendim resmen. üstüne baharat döküyorum Yanında peynirle fln bi şekilde yutmaya çalışıyorum. Yada iyi pişmiş omlet yapıyorum yoksa hiç yiyemem
Epelinkiran Bi de yumurtayı da iyi pişirmeye dikkat edin ben rafadan yada sahanda yumurta yapmıyorum tam pişmemişlerde salmonella riski olabiliyor nolur nolmaz
ZeynepKara Fatmafatma haşlayıp ye ama normal omlet falan hiç denemedim internette de haşlanarak yenmesi yazıyo zaten
Yasdem Fatmafatma evet ama genelikten kaynaklı ondan öncesinde de aynı ayarda yiyordum sıkıntı olmamamıştı hiç ama kollarımda kaşıntı oldu azaltınca düzeldi
Epelinkiran Bahar9235 evet bende haşlanmışı çok nadir yiyorum zorlayıp, omleti de 2 3 günde bir fln yapıyorum
Ipekyuksel Fatmafatma 19. Haftadaym bende hamile kalmadan önce sürekli yumurtalı seyler yerdim ama nedense gebeliğimde tiksindim yumurtadan ama hasladıgımda uzerini baharatla kapatıyorum görmemek için😂😂
Sara Fatmafatma Bende yumurta yimeliyim ama onun yerine muz ve ceviz de yiyorum))😘Cunki yumurtadan biktim))onu yince migdem bulaniyooo