Gamzeahsen Poncik77 olabilr benim hiç suyla aram yok çok az içiyom bide senin dediğin gibi yapıyım 🤗🤗😂😂
Poncik77 Gamzeahsen benim de hiç aram yok Malesef ama içmeye çalışıyorum bebeğim için bazen aklıma gelmediği bile oluyo 😂
Gamzeahsen Fatos0277 bende de aynen ya ama maden suyu işe yarıyor gerçekten bugün denedim sizde deneyin derim
Selinglr Nuraslanklc hissedebılır dıye dusunuyorum cunku. Ben bizzat bır kac saniyelik icimde solucAn varmış gıbı hıssettım olabılır segırme atma gibi saniyelik hissler canım
Selinglr Gamzeahsen o tık tık dedıgın damardır. Cnnm ama saniyelik bi hissler hissedebılırsın şişkinlikte gazdırr
ds06 Gamzeahsen göbekte seyirme oluyor bende ilk başlarda hareketleri sanmıştım 😂 bende de aşırı şişkinlik var bazende çok yediğim de oluyor
Sslnry77 Kızlar bişey sorcam ya 13olduk bugün, bazen kasığıma sancı gibi bisey giriyor çok şiddetli değil ama acıyor. Sandalyeden Kalkarken falan oluyor sizde de oluyor mu bu?
Yelz_91 Sslnry77 ara ara benimde öyle oluyor canm hatta sancı giriyor bir iki dk bekliyorum harekt etmeden sanırım rahim bağları esnediği için sancı oluyor
_kubranurr_ Gamzeahsen o damar olusumudurr gaz oluyor mesela sabah kalktınmı o karın cok sıs olmaz yedıkce karnın cıkar ve erkek cocukları yukarıda olur mıdeye baskı yapar
_kubranurr_ Gamzeahsen o damar olusumudurr gaz oluyor mesela sabah kalktınmı o karın cok sıs olmaz yedıkce karnın cıkar ve erkek cocukları yukarıda olur mıdeye baskı yapar