M1044 Kızlar uyuyamıyorum yarın doktora gidicem bilmiyorum içimde değişik hisler var korkuyorum beta hcg regl bi gün gecikince 1858 çıktı bilmiyorum yüksek geldi böyle kafam da bi sürü deli soru biraz destek olurmusunuz 😔😔😔
Kirmiziigelin M1044 aslında 2 gün geçse öyle tekrar test yaptırıp gitsen. 2 gün sonra değerin 2 katına çıkması gerekiyor 2 kat değer görürsen sağlıklı oluyor genelde gebelik
Demetgnby_44 M1044 benimkide 2 gun gecıktı bundan daha yuksek cıktı suan dogumuma 1 hafta kaldı ınsallah
M1044 Kirmiziigelin ya ikiz Herşey Allahtan ama Rabbimin gücüne gitmesin tek istiyorum hani eşimin işinden dolayı aileden uzaktayım çok zorlanırım bi yandan bilmiorum herşeyin hayırlsıı
M1044 Kirmiziigelin bugün itibari ile reglımdan 5 gün geçmiş oldu sanırım doktorum yarın tekrarlar diye umuyorum 😬
Kirmiziigelin M1044 hiç öyle düşünme canım rabbim vermişse rızkıyla veriyor 🤲🏻 Hayırlı olsunda doğan büyüyor bir şekilde. Anne olmak çok zor bak bu saat olmuş uyuyamıyorum son 6günüm kalmış 9ay nasıl geçti 😞
Gamzeahsen Merhaba cnm ben hamileliğimi öğrendimde regelimden bir gün gecikme oldu ve hemen hastaneye gittim kan verdim sonuç 300 küsürde çıkmıştı sonra iki üç gün sonra tekrar kan verdim doktorum istedi değer yükselecek mi bakalım dedi tekrar verdiğimde 1250 çıktı senin ki bir gün geçikmeyle bu kadar yüksek çıktıysa ikiz olabilir belki
M1044 Gamzeahsen evet canım ay bilmiyorum herşey allahtan çoğu insan diyor ya anneye iyi tutunduğuna işaret eder yok işte erkek bebeklerde yüksek çıkar bilmem ne bilmem ne valla anlamadım 😔
Gamzeahsen M1044 erkek bebeklerde yüksek çıkmaz ki cnm ikiz olursa değer çok yüksek çıkar benim şimdi bi oğlum olacak 13+4 haftalık hamileyim değerim yazdığım gibi çıkmıştı
M1044 Gamzeahsen ama işte şunuda düşünüyorum regldan hemen sonra hamile kaldım belki bak senin de 2 3 gün sonra 1200 lerde oğlum var diyorsun yani hemen yükselmiş bunun gibi diyorum hani ☺️
Gamzeahsen M1044 anladım canım olabilr belki regelden hemen sonra hamile kalmış olabilirsin hayırlısını dile cnm hep şükür oldu hiç olmayan zorluklarla olanlarda var o yüzden hep şükür
M1044 Gamzeahsen ya kesinlikle öyle ikiz de olsa çok mutlu olurum tabi ki herşey Allahtan şükürler olsun bugünümüze Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 👼🏻🤰🏼🤰🏼