Pcosaragmen Sghslove direkt boron alın tavsiyemdir ,40 derecede bile leke çıkarıyor ,kimyasalsiz ve kendi camasirlariniza da kullanabileceğiniz için extra bir masraf çıkmıyor ,4 kg 20 TL aldım,çok memnunum
Pinarars Shdaa siveno ve green clear. Ben siveno aldım en doğal ürünlerden biri. Mühendisinoğlunda da öneriliyor.
Neheaaei Sghslove granül sabunları öncesinde suda çözdürünce böyle bi sorun yaşanmıyormuş ve duru granülün çok önerildiğini okudum ben de muhtemelen onu kullanacağım henüz detarjan almadım ve yıkama işlemine başlamadım daha.. Görümcem de haziranda doğum yaptı ve o kullanıyor çokça memnun..
Duuyguum Sghslove unibaby nin kokusu aşırı keskin farkedersin kullandığında zaten ben yapmadım İnan ki ekstra durulama zaten az koydum deterjanını ama yaparsan da olur tercih meselesi tabi ben biraz da olsun kokusu kalsın istedim çok hoşuma gitti çünkü duru kendim de kullanıcam
Sghslove Duuyguum unibaby parfümsüz diyor ama henüz kokusuna bakmadım. Koku kalsın istemiyorum ben bebeğimin cildinin kokusu yeter 💕 Rabbim o günleri görmeyi nasip etsin hepimize
Duuyguum Sghslove var canm hepsin de koku var benim Doğuma bir ay olduğu iÇin o zamana kadar koku falan kalmaz zaten allah yardımcımız olsun bebişlerimizi bizlere bağışlasın inşallah