Ebru01yalcin Mervetrmn bio oil kullanıyorum can im gev basladigim icin çatlak çok az aşağıda oluşmuştu ama azalttı kesinlikle oneririm
elif_badeninannesi Mervetrmn çatlagı olusmadan engellemek daha kolaymıs canm doğal hindistan cevizi yagı kullnyorm ve bol su iciyorm amaç vücudu nemli tutmak ve elastikiyeti arttrmak
Nuraslanklc Leyla9292 kullandığınız ürünün bi linki falan varmı çeşitleri var sanırım bende almayı düşünüyorum ama farklı şeylerde var
Sirkencubin Mervetrmn çatlak için yaptıklarım en az 3L su içmek Lierac Loccitane shea butter Hindistan cevizi yağı Frei oil Hindistan cevizi yağı haricindekileri bitirdim. Hiç çatlak olmadı ancak bu durum yapısalmış.
Ayseysf Aşırı beyaz ve hassas cildim var annem de cok catlak olmuş ben aynı sefa kremi kullanıyorum bu gece sürüyorum yarın akşama kadar nemli kalıyor 28. haftaya kadar sürdü etkisi bu kadar süre çatlamamak bile benım icin etkili oldugunun ispatı bakalım bundan sonra gun ıcınde bır de zeytınyagı sürmeye başlıycam
Deletedmom0065 Ayseysf bende 31.haftaya kadar hic catlamadim dikkat edin ustune dusun. güvenmeyin zamana catlamam ya artik diyodum 30 dan sonra ama oyle olmuyormuş
Hamdos Ayseysf cnm o zamanlar catlamamıstım ben hersey 33 ten sonra basladı hemde herseyı denedım surdum bakımlı oldum ama nafıle
gokerhalideda Mervetrmn 12.hafta diyorlar canım, ama ben 18. haftamda başladım şuana kadar çatlağım yok diye inşallah ilerleyen zamanlarda olmaz🙈