Rmzye Bayanlar 3 gün oldu nişanım geleli 37+5 oldum doğumu kolaylaştırsın diye ilişkiye girmek istiyoruz ama nişan geldi diye mikrop falan kapma durumu olabilir mi acaba
SedaOzdmrr Rmzye benim bı arkadaşım nişanı gelmişti doktora gittiğinde ebesi eve gidip ilişkiye girmesini söylemişti doğumu kolaylastiriyormus bı de bebek kesenin içinde olduğu için su gelmeden enfeksiyon riski olmaz
maviscik77 Rmzye ben de doktor benden önceki hastayla konuşurken duydum , kanama geldikten sonrasında bi kaç kere daha yapın korkma dedi
alazzeyneperva alazzeyneperva neyse birileri bişey yazsin bilgi amacli burda bekleyelim muhtemelen yazan kişi doğurmuştur 😂
Eczmery123 alazzeyneperva ben yeni başlık açacaktım ama arattığımda cevapsız kaldığını gördüm. Bilgilenmek için ben hortlattım konuyu 😄
alazzeyneperva maviscik77 olsun bunu öğrenmekte fayda var ben de hic aklima gelmemisti bu soru simdiden o gün napcagimi öğrenmiş oldum herseyde vardir hayir 😂😂
Ezgice0 Eczmery123 neden kadına 2 sene boyunca kimse cevap vermemiş ben de buna şaşırdım 😂 çocuk 2 yaşına gelmiştir şimdi 😂
alazzeyneperva Seroy bilmiyorum ki olsun güzel soru sonucta hadi cevaplayin bilen bisey desin bizde öğrenelim 😂