Kbra1234
Arkadaşlar doğum çantasında olması gerekenler konusunda yardımcı olabilecek arkadaşlar var mı ? Gereksiz şeyler koymak istemiyorum en çok lazım olanlar neler anne ve çocuk için şimdiden teşekkürler 😊
[silindi]
Kbra1234 bende kıyafetlerini yıkayıp ütüledim yarın çantasını hazırlayacağım. Bende burda bekleyeyim bari 😊
Kbra1234
[silindi] ben tıkadım ütüledim ama kaçıncı haftadan sonra hazırlanmalı onu bilmiyorum mesela
[silindi]
Kbra1234 valla ben erken hazırlama taraftarıyım. Hem son zamanlar çok zorlanıyor insan hem de ne zaman doğacağını bilemeyiz. Ben 32 haftalığım hazırlayıp koycam. İçim rahat etsin 😊
Ebru01yalcin
Ben 32 de hazırlamıştım 😊
Ebru01yalcin
Esramazan57
Ya Kızlar bebeğin çantasını yaptım ama kendi kıyafetlerimi koyacak yer kalmadı elimizde iki üç tane çanta olmasın istiyorum hepsini bi valiz yapsam banel karşılanır mı sizce 🙈
Zehraak
Esramazan57 bnde büyük valiz hazırladım tek çanta olan diye
Myisland
Esramazan57 valiz daha mantıklı
Ayseysf
Esramazan57 kim tarafından banal karşılanıcak ki😀 Nasıl istiyorsan öyle yap insanların nasıl karşıladıgının ne önemi var tek valız gayet mantıklı bende küçük valize koyucam herşeyimi
Kbra1234
Esramazan57 genelde öyle yapıyorlar
Svldlrbsy
32 de hazır olması gerekirmşs ben yeni hazırladım 😂 38+6olduk. Cok arastırdım mantıklı gelenlere uydum. 1 tane 10lu hastane cıkışı, 1 tane 5li nolur nolmaz diye. 1 uzun kollu zıbın, 11 alt pijama, penye battaniye, müslin battaniye, 2 çorap, 10 tane bez, ıslak mendil, alt değiştirme bezi, agız mendili 2 tane, 2 tane sırt mendili, küçük biberon nolur nolmaz diye, emzik. Puset bide. Kendime de 1 lohusa takımı, 1 normal pijama takımı, hırka yelek, terlik, 2 çorap, büyük boy külot, emzirne sütyeni almadım cogu hemsireker kanalları sıkıyor diye izin vermiyomus, yarım atlet tarzı bişi aldım, emzirme atleti. Malum hava soguk sırtımı sıcak tutar. Depend hasta pedi, göğüs pedi, yemeni, şal,sırt şalı, şarj aleti, diş fırcası, Bi kaç kozmetik ürünü 😁 rimel, dudak nemlendirici, roll on gibi yani. Başkada bişi yok sanırsam valiz deilde bebeğimin anne bebek cantasına koydum gayet sığdı kendiminde su spor cantaları var Adidas flan yazar üstünde biliyorsunuzdur ondan koydum. Eksik varsa yazarsınız bende eklerim 😊 bide havlu Peçete
Svldlrbsy
Svldlrbsy 11 alt pijama yazmısım o 1 tane olacak 😅😅😅
Zehesila41
Svldlrbsy 😂😂😂ay bende diyorum neeeee 11 miiiiiiiiii sesli bi şekilde söyledim hatta sonra bu yazımızı gördüm
Svldlrbsy
Zehesila41 😂😂😂 hayır düşündürücü bide neden 11 🤣
Zehesila41
Ben ilk gebeliğimde 37 haftalık olmustum kıyafetler ütülü yıkanmıştı ama çantam hiçbirlerim hazır değildi ve kasılmalarım basladı sabahtan azar azar anlamadım aksama kadar arttı annem anladı bu Doğum yapacak kesin dedi ben gidip çantasını hazırlıyım dedi sağolsun ve geldi aksamı çantamı hazırladı tabi benim sancılar arttı duş aldım çıktım duştan sabah ezanından sonra hastaneye gittik Açılmam olmustu öğlen 13:10 da kızım dünyaya geldi🥰 suan 2. Gebeliğim 31+4 deyim napsam bilemedim 35 e kadar beklesem mi diyorum ama korkuylrumda ya Buda öyle olursa diye erkenden yapmakta istemiyorum durdukça kokusu değişir diye sizce ne yapayım ? Buarada bi kızım daha olacak 🥰
Gmzli21
Bence hazirla cnm nolur nolmaz ama beklemek istersen en gec 2 hafta bekle bence☺️ bende 32yim bebek cantasi hazir yerlestirdim kendi esyalarimi da yikadim sadece yerlestirmesi kaldi. Saglikla vaktinde gelsinler insallah🥰
Esramazan57
Ayseysf teşekkürler sanırım öyle yapıcam
Eime
Hastane çantam
2 tane 5 li takim
2 tane zıbın
2tane ayaklı alt
Çapraz iç zıbın
Yelek
2tane eldiven
2tane Çorap
Peluş battaniye
PENYE battaniye
10 tane bebek bezi
Islak mendil.
Emzik
Puset
Kendim için
2 tane picama takımı (biri yedek)
Emzirme atleti Çorap çamaşır
Terlik
Yemeni
Yelek
Depend
Göğüs pedi
Eime
Ben böle düşündüm bende yarın hazırlıcam 35+6yım ama hazırda durması en iyisi
Nuranburak
30.Haftamda hazırladım aynı valize koydum her kıyafeti ayrı buzdolabı poşetlerine koydum yerleştirdim erken doğum riskim var ellerimle hazırlamak istedim sağlıkla kullanırız inşallah
Hlal
Bende 31.haftamda baslamisdim.hazirlamaya şuan 33 haftamdaym ,,,,,10lu hastane çıkışı,iki tane daha beşli takım koydum,3 çorap 3 eldiven,on bez,ıslak mendil,yelek,kalın ve ince baddaniye,Kendim içinde ikitane pijama takim, terlik,yelek, 3tane hamile kilodu ,emzirme atlet ve sütyeni,çorap,kilotlu bez,göğüs pedi,göğüs ucu krem,bitane poşet kirlileri koymak icin, dış fırçası ve kişisel bı kaç malzeme,hastaneden çıkarken de rahat bı elbise.