fatmanurnur valla onu bunu bilmem de kantoron yağı hele gerçekten şifa. Biz eşimle hamileliğimin ilk ayında trafik kazası geçirdik ve sırtımdan resmen kemik kırılma sesi geldi inanmazsın hareket bile edemiyordum acıdan geceleri ağlıyor kendi kendime kaç gün yataktan kalkamıyordum. Hamile olduğum için hiç bir şekilde ilaç kas gevşetici veremeyeceklerini söylediler. Ne fil çekildi ne başka bi şey yapıldı. Kantoron yağı getirdiler köylüler sağolsun ertesi günü atakta geziyordum. Acı ve ağrı da zamanla azaldı çok şükür. Yani diyeceğim o ki bazı durumlarda doktorlar müdahale edemiyor bu durum gibi ve o kocakarı ilaçlarının bir çok derde çare olduğunu gördüm köyde hem kendimden hem de buna benzer örneklerden başkalarından. Çok mantıksız çok saçma olmadığı sürece Eski insanlara kulak asın derim ben. E tabi artık zaman Bilgi çağı yine aklına takıldıkça ya da bişey oldukça doktora da sorabiliyorsun her şeyi kocakarılara bırak demiyorum ama ben doktora kantoron yağı dediğimde bi problem olmaz kullanabilirsin demişti mesela. İki taraflı danışarak ve internetten bilgi alarak aklını da kullanarak bence uygulanabilir.