Melek010203 Kizlaar benim 4. Sezeryanim özele gidiyorum ama doktorum hakkında pek iyi şeyler duymadım adanada iyi bir doktor hastane önerisi olan var mı ??
kymt_cmn23 Melek010203 Bende Muzaffer şengüle gidiyorum canım çok memnunum kaç tane arkadaşım da orda doğum yaptı
Hamisbranne_ Melek010203 onu duymadım ama ben özel adana hastanesi muzaffer şengül gidiyorum kaç haftalıksin
Minnosannesi0 Hamisbranne_ o doktorun olduğu hastane için temiz değil diyorlar doğru mu ? Sezeryan Doğum yaparsanız da gitmeyin diyorlar 🤷🏻♀️🤷🏻♀️
Hamisbranne_ Minnosannesi0 valla ben öyle bir şikayet duymadım cnm bir kaç arkadşım da gidiyor doktorun sayfası da var takip ediyorum bir sürü hastası var doğumları var sırası çok
Melek010203 Minnosannesi0 muzaffer Şengül iyi bir doktor hastanede. Gayet iyi bı sıkıntı olacağını düşünmüyorum
Minnosannesi0 Hamisbranne_ çok olduğu için öyle diyorlar kuzum temiz değil diye ne kadar doğru bilmiyorum günahlarını alamam Doğum ücreti de uygunmuş hatta
Melek010203 Minnosannesi0 evet var çokta memmnun kaldı hemşireler çok ilgiliydi odada adana kebep bile yediiler ailecek o derece yani