Zaidee Doğum yapan anneler tahmini Doğum tarihinizle doğumlarınız uyumlu çıktımı yoksa çok fark oldu mu ??
Deletedmom6 Zaidee Zaten en geç 40. Hafta oluyor tahmini doğum tarihi ama genelde doğumlar 36 dan sonra başlıyor o yüzden aynı günü tutma ihtimali yok ha belki bazen doğuramayan 40.haftaya geken olur o da.tam 40. Haftada doğurur belki o zmn tam tahmini doğum tarihinde doğurur.
Ayselicious Zaidee hayır benim tahmini en son normal doğum tarihim bugün dü ama 1 ay önce zorunlu sezeryan oldum😁 bebeğim 1 aylık oldu bile
Deletedmom5834 Zaidee oğlum 40+1 de doğmuştu bakalım şimdi kardeşi ne zaman gelecek gerçi bu da sezeryan olacağı için bi kaç gün önce olur gibi ama inş zamanında sağlıklı bi şekilde kavuşmak nasip olur 🤗🙏🏼
Dorukunannesi95 Zaidee tahmini doğumum 7 kasımdı , planlanan doğumum 5 kasım ama bebeğim 3 kasımda doğmak istedi ve doğdu 🤗
Ftm_yns Deletedmom6 benim 40+2 ama hala gelmedi bebek 41 haftaya kadar hatta 42 haftaya kadar surebiliyor canim illa 40 hafta olacak diye bise yok normal dogumda tabi
Deletedmom6 Ftm_yns Bazi bebekler geç doğabiliyor. Benim dediğim uygulamalar fln heryerde 40.haftaya kdr var o haftaya göre hesaplanıyor
Slinn Deletedmom6 evet doktorlar da 40 tan hesaplıyor. Teyzem 42 biterken doğurdu o da zorla😂inşallah ona benzemem
Nebahathumeyra İlk kızım da 15 Mayıs dı planlanan ama 3 Mayıs ta doğdu (38+2) de. 2. Kızım 26 Haziran dı planlanan ama 2 Haziran da doğdu ( 36+4) te
Deletedmom6 Slinn Aynen o yüzden . Geç doğan da oluyor sıkıntı olmadığı sürece normal doğum bekleniyor.