ilkanneligim Kızlar bugün yemek yaptım Tarhana çorbası falan ve herşeye o kadar tuz koymuşum ki salataya bile tuzu boca ettim, tadına bkıyorum yok diyorum biraz daha 🙈 sofraya oturduk eşim diyorki çorbayı nasıl içiyorsun ne var dedim tuz basmışsın diyor salata aynı şekilde😱 ağzımın tadımı değişti ne oldu tuzu yiyesim var ekşiyi böyle limonu ay ben mutfağa gidiyorum🥳🤣🤣🤣
Nevinnn ilkanneligim 😅😅 afiyet olsunda canım o kadar tuz iyi değil diye biliyorum ödem yapar allah korusun elin ayağın şişer fazla tuzdan
Rabia59 ilkanneligim Ya bende bugün bütün gün limon yedim 😂 niye böyle oldum anlamadım. Maalesef limon bitti ama hala canım çok istiyor 🤷🏻♀️
Fatmanur_yakup17 ilkanneligim doktorum bana tuzu kesmemi söylemişti canım dikkat et normalde bile zararlı
Deletedmom ilkanneligim balon gibi olursun sakin yeme o kdr tuz cok az tuzlu yemen gerekiyor bol bol su iç allah korusun yürüyemez hale gelenler var şişlikten
Minnos12anne ilkanneligim cok pismn olursun sana diim bnde oyleydim 29 haftalik oldumm 18 kilo almisim banada yeme demiştiler dinlemdimmm simdi catur cutur catliyorummm 😂😂
ilkanneligim Minnos12anne çatlamak mııı😟 evet bende dayanamıyorum ne yapayım valla yedim yiyorum ve galiba doktor yasaklasa bile yiyeceğim🙈🙈🙈🙈
Minnos12anne ilkanneligim valla malesef cnku odem yapti şiştim snrada catladim bacaklarim hep çatlak 😂😂