Meryen Kızlar 32+4 günlüğüm bir kaç gündür ilk aylarındaki günü mide bulantılarım var herseyden iğreniyorum tiksinmeye başladım normal miiiiii???
Ecrinimm Meryen normal canım cok normal ben 15gün sonra dogurucam hala kusuyorum içim dışıma çıkıyor dokunan şeyleri yememeye az sık yemeye çalışü
Arben3423 Meryen cnm sen genede normal deyip geçme bi dr görün ve sor bendede oldu ve protein kaçağı çıktı çok sıkıntı yaşıyorum 31+5 oldum gelde bana sor
Gul42 Bende 33 haftaligim ayni sekildeyim sanki yeni hamileyim. Yemek yapmak istemiyorum yemek istemiyorum bi yedigimi bi daha görmek istemiyorum neden boyle oldum anlamadim ilk bastata boyleydim bi ara düzelmiştim simdi gene köyüyüm
Gul42 Ecrinimm ilk oglumdayken geceleri peynir ekmek yerdim bunda daha 1 kere bile yemedim oyle yani yagli yemegi bırakın bi peynir ekmegi bile canim istemiyor
Ecrinimm Gul42 bende sabahları zar zor yıyorum oda bazenn çıkıyo bazen zorla içimde tutuyorum akşsnlarıda tek öğün okdar
Ecrinimm Gul42 amin canımm kaç aydır kusmaktan bulantıdan pskoljim bozuldu okdar rahatlıcamki anlatamam
Gul42 Ecrinimm ilk.bebeginiz.mi. peki kilo aldinzmi boyle hep. Cikartiyorum dediniz ya o yuzden soruyorum
Ecrinimm Gul42 2.çocugum canım hiç kılo almadım 🤷♀️ Ama bebeğimin kılosu hep iyi giitti ilk çocugumda daha kotuydum hıc yemek yıyemıyordım ondada8kılo aldım