elif_badeninannesi Sevdaoyku bende 22 haftalık oldum cok ayakta durp is yapnca batma olyr kasıklarmda sızı oluyr dinlennce geçiyor ama. İnsallah sıkıntı yoktur moralimzi bozmamak lazm.
Deletedmom2 Sevdaoyku çocuk büyüdüğü için baskı yapıyor ayakta kalıp yorulmaman lazım canım aynısını doğum yapana kadar yaşadım en son giyinemiyordum ağladığımı biliyorum WC’ye eşime güç vererek gidiyordum kendini yorma
Sevdaoyku Deletedmom2 of bende biliyor musun dün bacağının tekini sokarken pijamaya basamadım üstüne ve ağladım resmen 😔
Deletedmom2 Sevdaoyku o acıyı hatırladımda şimdi sanki bıçak batırıyorlar diyordum doktora yapacak birşey yok magnezyuma devam diyordu. Kendini yorma ben son günlerde misafir kabul etmemiştim merdiven çıkayım onda bile ertesi gün yatardım
Hlal Ya herkes gelmiyosunz etmiyorsunuz diyo bizde hafta sonlara onlara gidiyoruz ama artık rahat olamiyorm kimseye gtmicem ne anlayışsız insnlarmz var bizim hamileyim ve rahat olamiyorm kimsenin yanında kmse kırılmasın aman o krlmasin aman bu kırılmasın die gittik artık k bkmasin kmse😠🙄🤷kmseyede gtmicem artık dnlencem
Sevdaoyku Hlal Aynen öyle ben gitmiyorum bari Sizd e gelmeyin geliyorsanız da az düşünceli olup saatlerce kalmayın. Cumartesi misafirler gitti etti derken saat 1 i geçiyordu yattık 😔
Hlal Ya benm esim zaten askeri personel her zaman eve gelemiyo hafta sonları evde ondada bırakın baş başa kalalm.vakit gecirelm,evlendiniz evleneli gelmiyonuz diyolar ben Kocami zor görüyorum zaten bide onlarami gtcez