Bunyamin Kizlar ilk once her kese SELAM sizden bi fikir alacam cok rica ediyorum fikri olan bildirsin bebegin kalp atisi en gec ne zaman belli olur cok korkuyorum tedirginim cok isdedim bebegimi cok sukur RABBIM verdi ama daha randevumuza var bana dua edin 🤲🏻♥️7+3gunluguz eger bi sorun olsa sizce his edermiydim
Neslihansss Bunyamin ben 7. Haftamda gittigimde keseyi bile göremed doktor 2 hafta sonra gittiim kalp atışını duydum değişiyor karnım çok kalın benm oyle olabılıyor uzulmeyn benm gıbı ben delı gıbı aglamıstım 😒
Bunyamin damlanne bi aksilik olursa his edermym acaba bide anne kalp atisini eliyle his ede bilirmi bu konuda fikrin olan varmi
Anne1_ Bunyamin hissedemezsin canim mümkün deyil ama cok küçük olduğu için bi problem olursa kanaman olur zaten rabbim sağlıkla kucağına almak nasip etsin kötü şeyler düşünme bunlar cok tatlı telâşlar duyarsın ınsallah kalbinide 🤗
Bunyamin Cok tesekkurler kizlar ALLAH razi olsun hepinizden insALLAH bebeklerimizi saglikla kucagimiza alalim🤲🏻♥️
Mrwmrw Bunyamin bende aynı hisleri yaşıyorum seninle canım,bende bugün tam 7 haftalık oldum,yarın gidicem inşallah doktora ama aklım hep bebeğinde,elimle falan hissetmeye çalışıyorum
Bunyamin Tum fikirleriniz icin cok tesekkurler kizlar insALLAH RABBIM nasip ederde guzel haberi yazarim size