Yesimce Selam kızlar, Kan testimi bugün yaptırdım değer 796,71 çıktı Şuan kaç haftalığım ve kalp atışı ne zaman duyulur? Yardımcı olur musunuz ?
Pnarrr Yesimce 10000 ler 5 haftalık oluyor 2 güne de 2 kat artış yapıyor yani hemen hemen 5 haftalık diyebiliriz 😊tebrik ederim canım 🤗
Minnosannesi0 Yesimce 6. Haftada duydum canım ama çok çok kesik az şekilde doktor kalp atışı var ama çok küçük olduğu için cihaz anca bu kadar dinletiyor demişti 8. Hafta gittim net şekilde duydum her bebek aynı değilmiş geç çıkarsa da korkma ♥️
Yesimce Haftaya perşembe cuma gibi doktora ilk kontrole gideyim ozaman ☺️ Öncesinde gitmeye gerek yok diye düşünüyorum, sizcede doğru muyum ?
Minnosannesi0 Yesimce 1,500 olduğunda kese görülüyor diye biliyorum zaten özel hastaneler 10 gün içinde ücretsiz canım
Minnosannesi0 Yesimce olur çünkü hızlı şekilde artıyor kalp atışı için erken olursa bile keseyi görürsün Allah’ın izniyle 10 gün içinde zaten ücretsiz Rabbim kısmet ederse 10 gün içinde de kalp atışını duyarsın 🙏🏻🙏🏻
Naile_12 Benım melek kızımın o guzel kalp sesını 5 haftalık iken duymuştum hatta agladım kalp sesını duyunca 😍😘