umutruyasi Cumartesi günü transfer yapıldı ben dayanamayıp bugün rest yaptım ya çok erken olduğu için sonuç negatif çıktı yada sonuç negatif
Merve6475 umutruyasi 8-9 gün geçsin hele ben 9. Günde kan vermiştim cıkmıstı ilk 48 saat tutunma zamanı diyo daha sonra tutuntuktan sonra yerleşip beta hcg artısı var kafadan 4-5 günü gecer yani geç tutunmada olabilir vs vs
Elcinttk umutruyasi transferın 7. Günü falan beta hcg hormonu yavas yavas salgılamaya baslıyor cok aceleci davranmıssın.10. Gunde bellı oluyor en erken
Mrvm005 3. Gun embriyosu ise transferin 12. Gununde, 5. Gun ise 9. Gununde test yapilir canim acele etme
Merve6475 umutruyasi 2 günde ne sonuçlanacak tatlım kendini strese sokarsın anca cok zor biliyorum ama sabret
umutruyasi Evet beşinci gün embriyosu ama iste bilmiyorum ki ilk deneme mız tup bebegi belki oyüzden dir
umutruyasi Elcinttk biliyorum erken ama heyecan yenemiyorum heyecandan çok sonuç ne olursa olsun sonucu istiyorum ki rahat nefes alabilmek icin
Elcinttk umutruyasi haklısın ama biraz sakin kalmalısın.kafanı boşalt inanki bu benişinin tutunmasınada yardımcı olacaktır.allah gonlune gore versin inş güzel sonuc olacak 🙏