nzkzy Son ayda benim gibi depresyona girenler var mı? Bebegim için cok cok heyecanlıyım ama bir yandan da kendimi çok depresif hissediyorum aglayasım geliyor aglıyorumda esimin de her yaptıgı gözüme batıyo kendimi çok mutsuz hissediyorum:(
Btldrcn nzkzy ben de aynı durumdayım 34+4 üz resmen duygu karmaşası yaşıyorum heyecan,endişe,hüzün en fazla da sanırım korku 😕 eşim ne dese ağlayasım geliyor bebeğime yetemem bakamam doğum yapamam diye oldukça endişeliyim 😔
Deletedmom6 nzkzy Bende tam tersi nirmalde herşeye sinirlenir kavga eder ağlardım ama bu hamilelik hormonu ters tepti bnde sabırlıyım sınirliyim hala takıyorum kafama ama bir türlü ağlaamıyorum 🙄
Elosunannesi nzkzy bende ayniyim her yaptigi her dedigi zoruma gidiyo biliyorum benden kaynakli ama nasil aşıcam bunlari bilmiyorum lohusaliga girmeden ben onu yasamaya basladim sanki hic biseyden zevk almiyorum ya gun icinde hersey rutin ev temizle yemek yap cocukla ilgilen aksam olunca direk yataga gidiyorum bian once dogsunlar da evimze neşe getirsin bebislerimiz bu hayat cok sıkıcı olmaya basladi
Alya_mmm Bnde hemen herseye sinirleniyorum kendime hakim olamıyorum 6+3 gunlukgum acaba horman degısıklıgımı
Btldrcn Deletedmom6 yaa ne güzel ben normalde çok ağlak bi insandım zaten aşırı duygusaldım hamilelik de iyice kötü etti beni hele bu son ayım 😢
Deletedmom6 Btldrcn Maalesef daha neler neler oluyor insana bakma bnde ağladım mı susmuyorum. Şu hormon olaylarını hiç sevmedim
Helen0101_ Bebeği stres çok kötü etkilediği için kendimi tutuyorum genelde sinirlenmemeye çalışıyorum. Çünkü stresli hamilelik geçirince bebek de doğduğunda kolik oluyor, daha çok ağlıyor falan. Bence sakinlik her zaman iyidir 🌸
nzkzy Helen0101_ keske biraz sakinlesebilsem bebegime zararlı diye kendimi tutmaya calısıyorum ama bas edemiyorum kendimle
Sun nzkzy canım çok istemediği halde istediğim bi yiyeceği getirmedi dye saatlerce hüngür hüngür ağladığımı biliyorum 😊